DIJOUS
16
NOVEMBRE
2023
18:30 h
CompartirComparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Bouquet d'Alella - Maridatge de temporada: bolets i vi
Lloc Celler Bouquet d'Alella
Adreça Av. Sant Jos
Durada 2:30 h
Organitza Bouquet d'Alella
bouquet d'alella bolets

Vine a gaudir aquesta tardor d'aquest taller de cuina on el bolet serà l'ingredient principal. La nostra xef Annette Schroeder ens explicarà 4 receptes de cuina que cuinarem junts i després soparem maridant les creacions fetes amb els nostres vins.

L'activitat inclou:

Taller de cuina/maridatge: 4 platets + 4 vins.

El menú a cuinar:

Terrina de bolets variats, albergínia i porro. Després de saltar els bolets i blanquejar el porro farem una vistosa terrina que una vegada freda es talla per a amanida o es marca a la planxa.
Bouquet d'Alella Pansa Blanca 2022
 

Nyoquis de rossinyol de pi, carbassa rostida, all i herbes. Patata, carbassa i rossinyol de pi formats en mossets que courem un parell de minuts i a gaudir sofregits amb all i herbes.
Bouquet d'Alella Blanc+ 2022
 

Escabetx amb rovelló i guatlla. Guatlles daurades i rovellons passats per la planxa s'ofeguen en vi de pansa blanca, espècies, llorer, julivert i ceba per a obtenir un plat perfumat i gustós.
Bouquet d'Alella Plaer Escumós 2017
 

Patè de foie amb ensopecs de vaqueta negra per a acompanyar amb brioix torrat.
Bouquet d'Alella Garnatxa Negra rosat 2022
 

Comprar entrades Turisme Alella no es fa responsable de qualsevol canvi o anul·lació de l'activitat per part de l'organitzador.

Pujar al principi de la pàgina