Riera Fosca, 2
T. 935 554 650 - alella.ofturisme
Vine a gaudir aquesta tardor d'aquest taller de cuina on el bolet serà l'ingredient principal. La nostra xef Annette Schroeder ens explicarà 4 receptes de cuina que cuinarem junts i després soparem maridant les creacions fetes amb els nostres vins.
L'activitat inclou:
Taller de cuina/maridatge: 4 platets + 4 vins.
El menú a cuinar:
Terrina de bolets variats, albergínia i porro. Després de saltar els bolets i blanquejar el porro farem una vistosa terrina que una vegada freda es talla per a amanida o es marca a la planxa.
Bouquet d'Alella Pansa Blanca 2022
Nyoquis de rossinyol de pi, carbassa rostida, all i herbes. Patata, carbassa i rossinyol de pi formats en mossets que courem un parell de minuts i a gaudir sofregits amb all i herbes.
Bouquet d'Alella Blanc+ 2022
Escabetx amb rovelló i guatlla. Guatlles daurades i rovellons passats per la planxa s'ofeguen en vi de pansa blanca, espècies, llorer, julivert i ceba per a obtenir un plat perfumat i gustós.
Bouquet d'Alella Plaer Escumós 2017
Patè de foie amb ensopecs de vaqueta negra per a acompanyar amb brioix torrat.
Bouquet d'Alella Garnatxa Negra rosat 2022
Comprar entrades Turisme Alella no es fa responsable de qualsevol canvi o anul·lació de l'activitat per part de l'organitzador.