DIUMENGE
28
MAIG
2023
10:30 h
CompartirComparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Activitat familiar: La caricatura del cant dels ocells
Lloc Celler Alta Alella
Organitza Alta Alella
Tipus d'acte Vi i gastronomia
cant dels ocells

A través del taller “La Caricatura del Cant dels Ocells” ens apropem al joiós món del cants dels ocells. Mitjançant una metodologia singular, participativa i motivadora no només aprenem a descriure, diferenciar i identificar els cants dels ocells sinó, fins i tot, a dibuixar una “caricatura” que ens permetrà visualitzar-los i recordar-los per sempre més.

El taller s'enriqueix amb referències literàries, musicals, mitològiques, artístiques i conductuals de les espècies protagonistes.

El taller es complementa amb una passejada de descoberta per la finca de Can Genís, Parc de la Serralada de Marina, entre Sauló i Mediterrani, per posar en pràctica els coneixements adquirits i esmolar la nostra oïda, identificant les espècies d'ocells més comunes dels nostres boscos, camps, pastures, pobles i ciutats.

 

Durant la passejada farem un tast d'un espumós i d'un vi natural del Celler de les Aus, amb una mica d'aperitiu final al centre d'enoturisme.

Comprar entrades Turisme Alella no es fa responsable de qualsevol canvi o anul·lació de l'activitat per part de l'organitzador.

Pujar al principi de la pàgina