DIUMENGE
5
FEBRER
2023
10:00 h
CompartirComparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Esmorzar de forquilla + activitat de poda
Lloc Celler Bouquet d'Alella
Adreça Avinguda Sant Josep de Calassanç 8 08328 Alella
Durada 3h aproximadament
Organitza Celler Bouquet d'Alella
Preu 60€
Tipus d'acte Vi i gastronomia
forquilla i poda

Cada estació de l'any té les seves feines específiques, tant a la vinya com al celler. A Bouquet d'Alella comencem l'any amb una de les més importants del cicle vitícola! A l'hivern toca fer la poda dels ceps; és en els mesos més freds quan podem tallar els sarments ja sense fulles. Penseu que es tracta d'una feina fàcil? En absolut! Requereix de la seva tècnica i cal pensar-la bé ; d'això dependrà -en gran mesura- el raïm que obtindrem per la verema.

De la mà del nostre viticultor i enòleg descobrireu tots els secrets del cicle del cep. Aprendreu com l'art de podar-lo ens permetrà donar estructura, dirigir el seu creixement i calcular el seu fruit.

Després, recuperarem l'energia en un deliciós esmorzar de forquilla realitzat per un restaurant de proximitat del Maresme, el Nou Antigó. Cada platet gastronòmic se servirà maridat amb els nostres vins. La feina valdrà la pena!

Animeu-vos a participar en aquesta jornada a l'aire lliure, gaudint de la natura i el paisatge de vinya que envolta la finca! No us ho perdeu!!

Comprar entrades Turisme Alella no es fa responsable de qualsevol canvi o anul·lació de l'activitat per part de l'organitzador.    

Pujar al principi de la pàgina