DIUMENGE
18
DESEMBRE
2022
10:00 h
CompartirComparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Esmorzar nadalenc
Lloc Celler Bouquet d'Alella
Adreça Avinguda Sant Josep de Calassanç 8 08328 Alella
Durada 2h aproximadament
Organitza Celler Bouquet d'Alella
Preu 42€
esmorzar nadal

El proper 18 de desembre  t'esperem a Bouquet  d'Alella per a gaudir d'un esmorzar típic Nadalenc! Entre els ceps pelats de la vinya i la fresqueta matinal, entrarem en calor amb un esmorzar nadalenc per llepar-se'n els dits! Combinem dolç i salat per satisfer tots els paladars. Obrirem la gana amb un bon pa amb tomàquet de pagès acompanyat d'embotits locals i un assortiment de formatges. Després gaudirem d'una porció de panettone, galetes de gingebre i mantega, torrons i massapà… tot maridat amb el nostre vi escumós Brut Nature i amb el toc final d'un vi dolç especiat que prendrem calent! Finalment, farem una passejada per les vinyes que rodegen la masia i visitarem el celler. Un matí fantàstic per començar amb bon peu el cap de setmana!

 

El preu inclou:

– Passejada per la vinya.

– Visita guiada al celler.

– Copa de vi escumós Brut Nature i copa de vi dolç especiat Bouquet d'Alella acompanyat d'esmorzar de pagès i de dolços nadalencs.

Comprar entrades Turisme Alella no es fa responsable de qualsevol canvi o anul·lació de l'activitat per part de l'organitzador.    

Pujar al principi de la pàgina