DIVENDRES
14
OCTUBRE
2022
19:30 h
CompartirComparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Microteatre entre vinyes
Lloc Celler Alta Alella
Adreça Camí Baix de Tiana s/n, 08328
Durada 1h i 15 minuts aproximadament
Organitza Celler Alta Alella
Preu 20€
Tipus d'acte Espectacles, Vi i gastronomia

3 espectacles, 3 vins

Des d'Alta Alella, dins de la programació del VI+, us presentem: Microsensacions Teatrals, un circuit de microteatres en espais alternatius. Recorrerem diversos espais de la finca (el celler, les caves i les vinyes) transformats en escenaris teatrals, on gaudirem de tres peces de teatre de petit format maridades amb vins i caves del celler. 

Aquesta proposta prioritza les sensacions dels actors i el públic, ambdós fora del seu espai quotidià, per sobre de l'estètica més acurada que normalment requereix un espectacle a l'ús, jugant a ser part d'allò que està passant i que no es tornarà a repetir. Tot plegat, en un entorn privilegiat i íntim, al bell mig del Parc Natural Serralada de Marina.

El circuit es farà en grups reduïts d'un màxim de 20 persones per tal de viure de manera més propera la màgia de les MicroSensacions Teatrals.

Els espectacles que es podran veure són: 

- "Swimsmoke" de Tres Homes Grossos.  Escrit per Francesc Cutchet. Dirigit per Lluís Saus. Interpretat per Anna Vidal i M. Antònia Vidal.

Un insignificant detall d'aniversari pot desencadenar les més controvertides reaccions. Un trist encenedor Zippo d'imitació posa a prova l'amistat de dues dones, fa aflorar rancúnies i enveges als vestidors d'una piscina on han anat a posar en forma els seus cossos i les seves contradiccions.


 - El funeral del papà de Drama Dramatis. Escrit i dirigit per Núria Peix. Interpretat per Adela Vilaprinyó, Carla Peix i Josep de Font.

En Carles, un noi que s'enlluerna quan veu faldilles i la Maria, el drama personificat, han de fer el tràmit del funeral del seu pare. La Raquel una oradora seriosa, pacient i molt atractiva, intentarà conduir-los pel penós procés, feina complicada quan s'han de esquivar segons quins inesperats entrebancs.

- Suïcides, escrit i dirigit per Robert Rodríguez. Interpretat per Robert Rodríguez i Marcel Ferré.

Dos suïcides es troben a la cornisa d'un edifici, des d'on pretenen saltar al buit per acabar amb les seves vides. Però un resulta un impediment per a l'altre... o potser és que no estaven tan convençuts del que anaven a fer.

Al llarg de cada espectacle, gaudireu d'una copa de vi amb l'animació del nostre equip de sommeliers.

Acabarem al centre d'enoturisme, on podreu veure tota la nostra referència de vins/caves amb una mica de pica pica de patates Corominas.

IDIOMA: CATALÀ - CASTELLÀ

Turisme Alella no es fa responsable de qualsevol canvi o anul·lació de l'activitat per part de l'organitzador.  

Comprar entrades 

Pujar al principi de la pàgina