DISSABTE
11
JUNY
2022
12:00 h
CompartirComparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Alta Alella Wine Bar – Aperitiu & sessió musical con Saxfanmusic
Lloc Celler Alta Alella
Durada 2 h 30 m aproximadament
Organitza Celler Alta Alella
Preu 15 € / persona
Tipus d'acte Vi i gastronomia
Obrim les nostres terrasses pels #AmicsAltaAlella que volen fer l'aperitiu entre vinyes amb vistes al mar! Ideal per a les parelles, amics i famílies que vulguin gaudir d'un aperitiu amb segell Maresme!
dj set 2

Alta Alella convida els winelovers a relaxar-se en un lloc idíl·lic, la terrassa del Centre d'Enoturisme situada enmig de les vinyes amb vistes al Mediterrani. Una proposta per endinsar-se al cor del Parc Natural Serralada de Marina i gaudir de l'essencial: natura, paisatge, brisa del mar, bona companyia, VI i CAVA!

Podreu gaudir d'un aperitiu segell maresme amenitzat amb el grup SAXFANMUSIC a la terrassa del Centre d'Enoturisme. Saxfanmusic és un duo format per un saxo en directe amb més de 25 anys d'experiència i una DJ punxant bases  groovy, jazzy, chill out and lounge electronic music. L'espectacle ens fa fer un viatge en el temps des de la música dels anys 80 fins a l'actualitat. Un coctel perfecte pels music&wine lovers.

HORA: des de les 12h fins les 14h

LLOC: Terrassa del Centre d'Enoturisme (ens cas de pluja o mal temps, farem l'esdeveniment dins del centre)

DIRECCIÓ: Camí Baix de Tiana s/n, 08328

PREU: 15€/persona*

*Inclou reserva de taula a la terrassa i pack aperitiu de benvinguda: 1 copa de vi o cava + 1 ració de Patates Coromina, olives i conserva Espinaler (per cada dos persones)

 

Les begudes o delícies addicionals s'abonaran in situ. Reserva Turisme Alella no es fa responsable de qualsevol canvi o anul·lació de l'activitat per part de l'organitzador.  

Pujar al principi de la pàgina