DIUMENGE
24
ABRIL
2022
11:00 h
CompartirComparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Sant Jordi a Alta Alella
Celler Alta Alella
Lloc Celler Alta Alella
Durada 2 h
Organitza Celler Alta Alella
Tipus d'acte Vi i gastronomia
El Celler Alta Alella ofereix la presentació del llibre "satisfiers", un llibre de Pat vila i Montse Barderi, que dona veu a set dones de cultura, perquè expliquin com viuen la sexualitat, com ha evolucionat el seu sexe a través dels anys i com han aconseguit trencar amb els prejudicis i els tòpics habituals, per exemple sobre el desig femení.
St Jordi Alta Alella

El diumenge 24 d'abril se celebra la segona edició d'una iniciativa molt singular, Sant Jordi als cellers, impulsada per l'Associació d'Elaboradors de Cava - AECAVA. 

24 cellers ubicats al Penedès i a Alella festejen el dia de la rosa i el llibre d'una manera diferent, obrint les seves portes a lectors i escriptors de renom amb activitats vinculades a la literatura. 


Alta Alella ofereix la presentació del llibre "satisfiers", un llibre de Pat vila i Montse Barderi, que dona veu a set dones de cultura, perquè expliquin com viuen la sexualitat, com ha evolucionat el seu sexe a través dels anys i com han aconseguit trencar amb els prejudicis i els tòpics habituals, per exemple sobre el desig femení.

La presentació anirà acompanyada posteriorment d'un aperitiu entre vinyes amb la nostra DIDDI DJ, amb vistes al mar mediterrani i en el bell mig del Parc Natural Serralada de Marina.·        

Preu: 15€/persona.*

*inclou: presentació del llibre "Satisfiers" i pack aperitiu: Ració de patates xips Coromines, Conserva Espinaler i Olives + 1 copa de vi/cava de benvinguda

· Diumenge 24 d'abril a les 11h

· Lloc: Centre d'Enoturisme - Alta Alella

Aforament limitat · Reserva prèvia imprescindible

Reserva Turisme Alella no es fa responsable de qualsevol canvis o anul·lació de l'activitat per part de l'organitzador.  

Pujar al principi de la pàgina