Riera Fosca, 2
T. 935 554 650 - alella.ofturisme
Ja saps quin vi maridar amb els Bunyols de Quaresma?
Nosaltres et convidem a tastar-los amb 1 cava i dos vins dolços.
Farem un tast comparatiu amb 3 bunyols artesans: BUNYOL DE VENT CLÀSSIC · BUNYOL DE L'EMPORDÀ · BUNYOL DE VENT AMB TRUFA
Els bunyols de vent o de Quaresma són molt tradicionals i es troben a les pastisseries tots els dimecres i divendres des de Carnestoltes fins a Pasqua, en les variants "de vent" o "farcits". Segons el Gremi de Pastissers de Barcelona "el seu origen deu sorgir de la necessitat popular d'endolcir els dies perquè el període quaresmal fos més passatger. A més, el seu aspecte és sobri, lluny de la fastuositat del tortell o de la Mona de Pàsqua."Es fan amb llet (o aigua o gasosa o fins i tot cervesa, segons la recepta), ous, farina, sucre, algun greix (mantega, oli) i solen estar aromatitzats amb una mica d'anís. S'inflen molt i sol quedar un buit a l'interior, d'on li ve en nom de vent, que és el que se sol aprofitar per omplir de crema.
DATA: Cada dia del 16 al 18 d'abril, 16:00h
DURADA APROXIMADA: 1:30h
PREU: 22€/pers.
Comprar entrada Turisme Alella no es fa responsable de qualsevol canvis o anul·lació de l'activitat per part de l'organitzador.