Riera Fosca, 2
T. 935 554 650 - alella.ofturisme
Aquest any la “Diada Enosolidària” es transforma en el “Sopar Enosolidari”. La nit del 14 de juny el restaurant Els Garrofers acull aquesta jornada que servirà per recaptar fons per una bona causa. Després del sopar, es farà un sorteig d'una experiència a Alella Organic SPA entre tots els asistents i també podreu participar a la subasta solidària i guanyar experiències i productes cedits a la causa per diferents membres de la Ruta del Vi DO Alella.
Si l'any passat vam aconseguir 2.424,41€ per a la Fundació Miquel Valls aquest any hem elaborat un menú solidari per ajudar a l'Institut Guttmann.
Un menú amb més bon gust que mai:
Primers:
Amanida dels Paus
Musclos del Delta amb sofregit de curri-coco-llima-xili
Croquetes de bolets de temporada
Les nostres braves
Segons:
Xai 12h sense feina amb parmentier i coulis d'orellana
Bacallà amb carxofes per tot arreu
Postres:
Pastís de formatge amb coulis de fruits vermells
Brownie casolà
Sommeliers:
Eli Vidal i Marc Guallart
Els Vins:
3 de Testuan, Testuan, Vi de Cabrils
Plaer escumós, Bouquet d'Alella
Pensa, Les Costes-Viticultura sostenible
SO Syrah Garnatxa, Celler Can Roda
Coriolis 2014, Celler Joaquim Batlle
Pansa Blanca sense solfits, Raventós d'Alella
Vermut negre, de la Vermuteria Xavi Estrany
No perdis detall:
49,50€ per persona
Els beneficis aniràn al projecte BBHI (Barcelona Brain Health Initiative) de l'institut Guttmann.
Restaurant Els Garrofers. Passeig d'Antoni Borrell, 13, Alella