Publicat el 2 d'agost de 202402.08.2024
Can Lleonart Jove

El programa de tardor de Can Lleonart incorpora una novetat important: el tret de sortida a la nova proposta de Can Lleonart Jove. Un punt de partida, liderat des de les regidories de Cultura i Adolescència i Joventut, que té l'objectiu incrementar la participació juvenil  incorporant a la programació de Can Lleonart propostes que puguin engrescar a un públic més jove i introduir mecanismes que afavoreixen l'accés a la formació d'aquest col·lectiu i els espais intergeneracionals. 

Can Lleonart Jove neix del treball iniciat des de l’àrea d'Adolescència i Joventut per promoure la participació del públic adolescent i jove en els afers locals i la vida associativa i cultural del poble i de les propostes sorgides dins de l'elaboració del Pla d'Acció Cultural que està duent a terme l'Ajuntament. 

Aquesta nova mirada cap al públic jove, amb edats de 16 a 29 anys, es concreta en tres accions principals: programació de cursos i tallers anuals amb temàtiques que atreguin aquest col·lectiu; reserva de places per a joves en aquelles activitats pensades per al públic jove i descompte del 25% a les quotes mensuals dels cursos anuals de Can Lleonart. 

El naixement de Can Lleonart Jove, permetrà a l’Àgora centrar la programació en activitats més adaptades al públic adolescent, amb càpsules de curta durada que incorporen noves tendències i gustos, com ara els tallers de manga, cal·listènia, skate, parkour, PD o acrobàcies. 

Les inscripcions als cursos de tardor de Can Lleonart arrenquen el 17 i 18 de setembre pel veïnat d'Alella i antic alumnat i, a partir del 19, per a tothom. En les mateixes dates s'inicien també les inscripcions a les càpsules de l’Àgora.

Més informació a www.alella.cat/canlleonart