Enguany La Fil·loxera s'avança i arriba del 7 al 15 de juliol
Cartell fil·loxera

Enguany la Fil·loxera serà més matinera. S'espera la seva arribada per a la primera quinzena de juliol. Segons el programa, elaborat conjuntament amb una comissió de joves i adolescents, l'inici de la festa serà el divendres 7 de juliol a Can Gaza amb la Festamorfosi: un espai trobada amb tast de vins, sopar, jocs i karaoke que començarà a les 7 i s'allargarà fins a l'1 de la matinada.

En aquest primer cap de setmana festiu es concentren també els tallers —el dissabte al matí de corones de flors i a la tarda de sexualitat—, els tornejos de billar i futbolí, el tast de “birres” i microobert amb artistes locals, i l’Arrosalia, el concurs d'arrossos, que acabarà amb una tarda de jocs per arreu del poble.

La Fil·loxera tornarà a reaparèixer el 14 de juliol amb diferents propostes com La prèvia, un recorregut festiu i musical per diferents establiments del poble i música de DJ a l'Hort de la Rectoria. El dissabte 15 seguirà la música amb Filotek, un concert d’Adala i DJ.

Al llarg del dia també se celebrarà la IV Mostra d'art jove a Can Manyé en format workshop amb Nataly Prada i ens visitarà la Sextruck, la caravana sobre sexualitats, afectivitats i feminismes de Magranes.

Festa segura

Enguany es tornarà a promoure la festa segura el servei d'informació i prevenció (La Base); el Punt Lila de prevenció i abordatge de violències sexuals i lgtbifòbiques i la presència d'una parella d'educadores de carrer.

Més informació a www.alella.cat/lafiloxera.

Publicat el 28 de juny de 202328.06.2023
Avinguda Ferran Fabra, 1
08328 Alella
T. 93 540 72 45
agora@alella.cat

HORARI
De dilluns a divendres
Tardes, de 16 a 20 h (espai de trobada)
Matins, de 10 a 14 h (cita prèvia)

Pujar al principi de la pàgina