DISSABTE
15
JULIOL
2023
09:00 h
CompartirComparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
4a Mostra d'Art Jove a Can Manyé
"Arqueologia d'afectes i sensibilitats", una jornada-taller amb l'artista Nataly Prada
Lloc Can Manyé. Espai d'art i creació
Durada Horari del taller: de 9:00 a 15:00h. Visita de la proposta instal·lativa: de 17:00 a 20:00h.
Organitza Ajuntament d'Alella
Preu Gratuït
Tipus d'acte Exposició, Festes i fires, Joves

Taller gratuït. Inscripcions en aquest FORMULARI.

4aMostraArtJove

Can Manyé obre les seves portes com a espai de creació i experimentació. Hi són benvingudes les persones vinculades a les trobades que es desenvolupen al centre mensualment, però també totes les persones joves, de 18 a 35 anys, que hi estiguin interessades.

De 9 a 15h es realitzarà la jornada-taller, una dinàmica conjunta amb l'artista Nataly Prada on cada persona participant haurà de portar de 5 a 10 objectes. A partir d'aquests elements s'elaborarà la proposta artística que el mateix dia 15 de juliol s'obrirà al públic de 17 a 20h. 

Qui és Nataly Prada?

Nataly Prada (Colòmbia, 1988) és mediadora, artista i investigadora especialitzada en teories i moviment Kuir. Treballa amb llenguatges audiovisuals, performatius i fotogràfics vinculada a centres com Roca Umbert o el MACBA.

En què consisteix la jornada-taller?

Explorarem i dialogarem a partir d'objectes que formen part de la nostra rutina, dels nostres rituals domèstics i quotidians. Identificarem els objectes dins d'una xarxa de relacions o de constel·lacions que formen part d'un univers comú. Aquestes relacions s'establiran a través de criteris, classificacions, ressonàncies i metàfores que amplien la nostra manera d'observar i d'habitar el món. Una arqueologia que té per objectiu abordar els vincles emocionals, afectius i identitaris entre els objectes, els subjectes i l'espai des de diverses dimensions: històriques, culturals, temporals, genealògiques, formals, sociològiques, etc. 

A través de recursos audiovisuals i de llenguatges artístics com l'acció o la instal·lació es documentarà i donarà cabuda als processos, conceptes, propostes i dinàmiques que de 9 a 15h compartirem. 

Aforament màxim de 15 persones. Taller gratuït. Inscripcions en aquest FORMULARI.

4aMostraArtJoveinterrogant

Escut Ajuntament d'Alella
Avinguda Ferran Fabra, 1
08328 Alella
T. 93 540 72 45
agora@alella.cat

HORARI
De dilluns a divendres
Tardes, de 16 a 20 h (espai de trobada)
Matins, de 10 a 14 h (cita prèvia)

Pujar al principi de la pàgina