Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella TwitterFacebookInstagram
Recull informatiu publicat a alella.cat
 
El Full Setmanal. Núm.387
El Full Setmanal
NOTíCIES
Les escoles celebren el DENIP amb els sons de les campanes

Els centres educatius d'Alella han tornat aquest divendres 27 de gener a la Plaça de l'Ajuntament per celebrar junts el Dia Escolar de la No Violència i de la Pau (DENIP) que es commemora el 30 de gener. Més de 320 alumnes de lInstitut Alella, l'Escola Fabra, l'Escola La Serreta, el Col·legi de Santa María del Pino, la Llar d'Infants Els Pinyons, l'Escola Bressol El Campanar, el Chiaravalle School i l'alumnat del PFI-PTT s'han trobat a la plaça per expressar el seu desig de viure en un món en pau. 

 
Crims.DOAlella fa d'altaveu de la novel·la negra a la Biblioteca
La Biblioteca Ferrer i Guàrdia d'Alella torna a convertir-se en un aparador de la novel·la negra aquest febrer amb la sisena edició de Crims. DOAlella. Del 2 al 24 de febrer s'han programat diferents propostes recomanades per a persones afeccionades a l'intriga i el misteri, a més del concurs Negres i encreuats i una sortida per la Barcelona negra.
 
Ja podeu consultar la llista de persones guanyadores al sorteig de les paneres

Ja podeu consultar la llista de persones guanyadores de les 52 paneres, amb 5 vals de 20 euros, per comprar en la trentena de comerços adherits a la campanya nadelenca, entre l'1 de març i el 31 de maig. Els vals es poden recollir del 20 al 23 de febrer a Can Lleonart. 

 
L'Ajuntament i Càritas signen un conveni per atendre situacions de vulnerabilitat
L'Ajuntament i Càritas Alella han signat aquest dimarts. 24 de gener, el conveni anual de col·laboració per a atendre situacions de vulnerabilitat social. L'Ajuntament subvencionarà a Càritas, a través de l'Àrea de Serveis a les Persones, amb un import d'11.000 euros per donar suport al programa d'atenció social. 
 
L'1 de febrer es presenten les propostes finalistes dels pressupostos participatius

Finalitzada la fase de presentació de propostes, el projecte de pressupostos participatius avança pas a pas segons els terminis previstos. Ara arriba el moment de la valoració tècnica de les propostes presentades per part de la comissió de seguiment del procés. Acabada la selecció, es convidarà les persones i/o entitats que han presentat propostes a explicar-les a la resta de la població, en un acte obert a la ciutadania programat per al dia 1 de febrer a les 19h a  la sala d'entitats de les Antigues Escoles Fabra.

 
L'Ajuntament organitza una plantada popular d'arbres

L'Ajuntament convida la ciutadania a participar en una plantada popular d'arbres a la zona verda de Cal Doctor prevista per al dissabte 4 de febrer a les 11h. És una activitat pensada per a tota la família que inclourà tallers mediambientals relacionats amb la plantació i cura de l'arbrat. Per facilitar l'organització de l'acte, es recomana fer inscripció prèvia emplenant aquest FORMULARI.

 
Treballs de poda als plataners de la BP-5002, entre Les Heures i Marià Estrada

El dilluns 23 de gener està previst l'inici dels treballs de poda i manteniment dels plataners situats al marge de la carretera BP-5002, en un tram de 500 metres, comprès entre el carrer de Les Heures i el passeig de Marià Estrada. Les feines tenen una durada prevista de tres setmanes i mentre es desenvolupen haurà talls puntuals de trànsit i restriccions d'estacionament al passeig de la Riera. 

 
L'Ajuntament lliura les claus d'un habitatge social de lloguer del Canonge
L'alcalde d'Alella, Marc Almendro, acompanyat de la regidora de Serveis a les Persones, Mercè Vizern, ha signat aquest dimecres, 18 de gener, el contracte d'arrendament d'un dels tres habitatges socials de lloguer per a joves situat al carrer Canonge, 52. L'immoble havia quedat lliure un cop finalitzat el contracte de cinc anys de l'anterior llogatera.
 
L'Ajuntament torna a convocar les audiències de barri
L'Ajuntament tornarà a convocar la ciutadania per parlar dels diferents sectors del municipi a les audiències públiques de barris. Les sessions es faran de forma presencial la primera quinzena de febrer a la Sala de Plens de l'Ajuntament. S'han programat cinc sessions que tenen per objectiu conèixer de primera mà les necessitat, inquietuds i suggeriments de la ciutadania vers el seu entorn més proper.
 
L'Escola de Dansa prepara un Festival d'hivern obert a tothom

L'Escola de Dansa d'Alella està preparant un Festival d'hivern, per als dies 6, 7 i 8 de febrer, obert a les famílies i a la resta de la ciutadania que tingui interès a conèixer en primera persona el treball que es fa des d'aquest centre. Amb aquest tastet es pretén mostrar l'evolució artística de l'alumnat i el treball que s'ha dut a terme en el primer trimestre de curs. 

 
AGENDA
Del 20 de gener al 5 de març de 2023, a Can Manyé
"L'altre ubic. Migracions del cos fragmentat"
 
Cinema. Babylon

Data: DISSABTE 28 GENER 2023 19:15 h
Lloc: Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella
Organitza: Ajuntament d'Alella
Durada: Durada: Dissabte 28 de gener a les 19:15h/ Diumenge 29 de gener les 19:00h/ Dilluns 30 de gener a les 18h
 
Cinema. El gato con botas

Data: DISSABTE 28 GENER 2023 17:00 h
Lloc: Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella
Organitza: Ajuntament d'Alella
Durada: Durada: Dissabte 28 de gener a les 17h / Diumenge 29 de gener a les 17h
 
Identitat i cultura: els sons d'Alella. Activitat familiar

Data: DISSABTE 28 GENER 2023 12:00 h
Lloc: Plaça de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Alella
 
Diumenges de Vins

Data: DIUMENGE 29 GENER 2023 12:00 h
Lloc: Oficina de Turisme
Organitza: Ajuntament d'Alella
Durada: De 12 a 13.30h
 
Tres Tombs
Tres Tombs

Data: DIUMENGE 29 GENER 2023 09:00 h
Lloc: Riera principal
Organitza: Trabucaires del Vi d'Alella i Ajuntament d'Alella
 
Directe amb l'Alcalde

Data: DIMARTS 31 GENER 2023 19:00 h
Lloc: Sessió telemàtica des del canal de facebook
 
Cinema. Cicle Gaudí. 42 segundos

Data: DIMARTS 31 GENER 2023 19:00 h
Lloc: Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella
Organitza: Ajuntament d'Alella
Durada: Dimarts 31 de gener a les 19h
 

Data: DIJOUS 2 FEBRER 2023 15:00 h
Lloc: Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia
Organitza: Ajuntament d'Alella

Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28
ajuntament@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades