DIUMENGE
7
JULIOL
2024
12:00 h
CompartirComparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Visita guiada a càrrec de l'artista a l'exposició "Com un teló de fons suspès a la branca d'un arbre"
Exposició de Bruno Ollé
Lloc Can Manyé. Espai d'art i creació
Durada 1h
Organitza Ajuntament d'Alella
Preu gratuït
Tipus d'acte Exposició
Aprofitant l'últim dia d'obertura de l'exposició de Bruno Ollé "Com un teló de fons suspès a la branca d'un arbre" l'artista oferirà una visita acompanyada a l'exposició.

Can Manyé acull l'obra de Bruno Ollé, artista alellenc d'una extensa trajectòria i projecció internacional, el seu treball ha estat exposat en galeries, centres i fires d'art de Catalunya, Espanya, Bèlgica, França, Regne Unit, Estats Units, Itàlia o Alemanya, destacant la Alzueta Gallery, la Fundació Antoni Tàpies, la Fundació Suñol, La Casa Encendida, entre d'altres.
L'exposició és el resultat d'un procés personal i artístic de canvi i de recerca en relació a la manipulació dels materials i el concepte de magatzematge. El focus del seu treball és la relació que estableixen els colors, les pintures, la percepció i la manipulació dels diferents materials, així com les qualitats sensorials i textures dels colors i les superficies. Bruno Ollé proposa una instal·lació que transita entre la solemnitat d'una galería i l'ambient de rerafons de l'estudi, el que hi ha darrere del teló de fons, on els materials es transformen, s'escolleixen entre ells, on es fan troballes.
Per a aquesta exposició comptarem amb un taller dirigit a famílies ideat per Clara Gasull el diumenge 9 de juny a les 11 hores i una visita guiada l´últim dia d'exhibició, el diumenge 7 de juliol. Abans, amb motiu de la Festa de la gent gran, el dissabte 25 de maig a les 11h l'artista ens comentarà l'exposició.

Escut Ajuntament d'Alella
Plaça de l'Ajuntament, 1
08328 Alella
Tel. 935552339 - Fax 935400328 - WhatsAPPAlella 644267149

alella.ajuntament@alella.cat
NIF. P0800300F
Pujar al principi de la pàgina