DIMARTS
11
OCTUBRE
2022
19:00 h
CompartirComparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Presentació del número 78 de la revista PAPERS DE VI
Activitat en el marc de l'exposició "Pedra, paper, territori. Creació i pensament des de la Verema" de l'artista Sara Milian
Lloc Can Manyé. Espai d'art i creació
Organitza Papers de Vi, Ajuntament d'Alella
Preu Gratuït
Tipus d'acte Exposició, Tertúlies, Vi i gastronomia
Presentació papers de vi

Aquest número extraordinari de la revista Papers de Vi, de 88 pàgines, que ha sortit coincidint amb la Festa de la Verema d'Alella, ofereix un dossier central dedicat a la vinya com un valor de futur davant del canvi climàtic, amb aportacions i reflexions valuoses del naturalista Martí Boada, el geògraf Francesc Muñoz i el director de l'Observatori del Paisatge de Catalunya, Pere Sala. Aquesta revista també conté un tast de quaranta vins de pansa blanca analitzats per alguns dels sommeliers més destacats del moment. El tast, el més important fet al llarg de la història de la publicació, reflexiona sobre la versatilitat d'aquesta varietat de raïm i obre el debat sobre alguns dels temes més actuals i controvertits del món del vi, no només a Catalunya sinó internacionalment.

Comptarem amb la presència del geògraf Francesc Muñoz, la sommelier Montse Velasco i el gastrònom Pep Quintana. Així també amb l'editor de Papers de Vi, Ramon Ruiz Bruy, el director de la publicació, Òscar Pallarès i la directora d'aquest número especial, Montserrat Serra.

Tastarem una selecció de vins de pansa blanca.

Presentació que es vincula, com activitat a l'entorn, amb l'exposició "Pedra, paper, territori" una mostra participativa que impulsa la reflexió vers el món vitivinícola, la sostenibilitat i la gestió del territori a través de l'elaboració de llibres d'artista tot recuperant i reinterpretant la iniciativa celebrada l'any 2009 a Can Manyé.

Escut Ajuntament d'Alella
Plaça de l'Ajuntament, 1
08328 Alella
Tel. 935552339 - Fax 935400328 - WhatsAPPAlella 644267149

alella.ajuntament@alella.cat
NIF. P0800300F
Pujar al principi de la pàgina