Agenda cultural|19-06-2022
DIUMENGE
19
JUNY
2022
11:30 h
CompartirComparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Colorete Colorado: Un contacontes que trenca estereotips
Lloc Plaça de l'Ajuntament
Organitza Ajuntament d'Alella
Tipus d'acte Jornades, Infantils
Cartell LGTBI

Diumenge 19 de juny 11.30-13.30 hores a la Plaça de l'Ajuntament

En el marc del 28 de juny Dia Internacional per l'Alliberament de Lesbianes, Gais, Trans i Travestis, Bisexuals, Intersexuals, Queer i altres identitats sexuals i de gènere (LGTBIQ+) treballarem la diversitat afectiva i sexual i els feminismes a través dels contes.

El diumenge, 19 de juny a les 11.30h, es farà a la Plaça de l'Ajuntament un taller de contacontes Colerete Colorado intergeneracional, participatiu i experimental desenvolupat per l'artista travesti i psicòloga especialitzada en edat infantil: Personaje Personaje. El contacontes és un espai segur per a criatures de 4 a 10 anys i les seves famílies i persones que les acompanyin per treballar la LTGBIfòbia, donar a conèixer i generar consciència sobre la diversitat sexual, concretament la identitat de gènere i la orientació sexual. La Personaje utilitzarà el seu maletí i a través del maquillatge i la vestimenta anirà explicant els contes reveladors. Els contes són seleccionats curosament per Personaje Personaje, alguns propis i d'altres de diferent autoria, i que formen part de la seva biblioteca. És una activitat intergeneracional, pensada per a criatures de 4 a 10 anys i les seves famílies o persones que les acompanyin.

Aquest tema també es treballarà a les jornades d'Adrenalina d'Estiu i es penjaran als equipaments públics i es difondran a les xarxes socials de l'Ajuntament les il·lustracions sobre diversitat afectiva i sexual realitzades per Marta Piedra, al balcó de la plaça l'Ajuntament es desplegarà una bandera LGTBIQ+ de 18 metres i una altra a Can Lleonart.  

EMBARASSADES

Espero amb orgull ampliar la meva família.

ENTORN LABORAL

Independentment de la meva identitat
de gènere soc competent per a la feina
que m'agrada.

FESTA MAJOR

Expresso el meu amor
amb qui vull i on vull.

INFÀNCIA

 Jo trio com vestir-me i a què jugar.

PARC

El desig no té edat ni gènere.

lAVABO

Hem dividit la societat per sexes
i no permetem que les persones trans
puguin escollir lliurement.

Escut Ajuntament d'Alella
Plaça de l'Ajuntament, 1
08328 Alella
Tel. 935552339 - Fax 935400328 - WhatsAPPAlella 644267149

alella.ajuntament@alella.cat
NIF. P0800300F
Pujar al principi de la pàgina