Agenda cultural|10-05-2022
DIMARTS
10
MAIG
2022
19:00 h
CompartirComparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Tertúlia en primera persona. Defensores de drets humans de Colòmbia
Lloc Espai d'arts escèniques Casal d'Alella
Organitza Comissió de Cooperació Internacional de l'Ajuntament d'Alella
Preu Gratuït
Tipus d'acte Tertúlies
Cartell tertúlia Defensores dels Drets humans a Colòmbia

La International Action for Peace (IAP) i l'Associació Catalana per la Pau organitzen una Escola de Protecció per a Defensores de Drets Humans al municipi d'Alella. Aprofitant l'estada de les defensores de drets humans tindrem l'oportunitat de realitzar una tertúlia en primera persona amb dues Defensores de Colòmbia: Yurany Cuéllar y Francelly Arias.

Yurany Cuéllar és defensora colombiana feminista. Fa 10 anys que començà la seva activitat a l'Associació Campesina del Valle del Río Cimitarra (ACVC), defensant els drets de les dones des del Comitè de Gènere. Forma part de la Coordinadora de Dones del Nord Orient de Colòmbia. Ha portat el feminisme rural i popular als debats dins de les comunitat, defensant “una lluita enfront el model patriarcal i capitalista que utilitza els nostre cos com a negoci”. 

Francelly Arias és firmant dels Acords de Pau de les Forces Armades Revolucionàries de Colòmbia-Exèrcit del Poble (FARC-EP) de 2016; integrant de la direcció del partit Comunes de Antioquia; i Presidenta de la “Cooperativa Multiactiva Tejiendo Paz”. Lideresa del “Mercado de las Mujeres construyendo Paz”, una iniciativa que inclou a 34 dones en procés de reincorporació, on es comercialitzen productes dels diferents espais territorials, acompanya en processos de reconciliació i els comitès de Gènere.

Inscripcions en aquest FORMULARI

Yunary Cuéllar
Yurany Cuèllar 
Francely
Francelly Arias 

 

 

Escut Ajuntament d'Alella
Plaça de l'Ajuntament, 1
08328 Alella
Tel. 935552339 - Fax 935400328 - WhatsAPPAlella 644267149

alella.ajuntament@alella.cat
NIF. P0800300F
Pujar al principi de la pàgina