X
Procés de participació de la diagnosi de la Festa Major
DIJOUS
10
OCTUBRE
2019
20:00 h
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Preestrena al Teatre Condal de Barcelona d'El pare de la núvia
Amb Joan Pera
Lloc Teatre Condal de Barcelona
Ho organitza Ajuntament d'Alella
Preu 6 euros
Tipus d'acte Espectacles
L'Espai d'arts escèniques Casal d'Alella ofereix l'oportunitat única d'anar a la preestrena d'El pare de la núvia al Teatre Onyric Condal de Barcelona, una comèdia escrita per Joel Joan i Hèctor Claramunt amb l'actor Joan Pera com a protagonista. La preestrena és un assaig general on podem veure el treball d'actors i director arranjant els últims detalls abans de l'estrena pública.
Joan Pera

Sinopsi:
En Francesc Ramon Pujols-Pinyol, mestre galeter i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està d'enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, està a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal i que és la nineta dels ulls d'en Francesc Ramon. El gendre ideal.
Endut per l'emoció, el Francesc Ramon ha organitzat el “bodorrio” del segle. Ha convidat a amics, coneguts i desconeguts, contractat a la millor companyia de circ per a la canalla, l'orquestra simfònica més important de casa nostra per amenitzar la vetllada i l'empresa de pirotècnia més reconeguda del país per a la traca final.

Però tot agafa un gir inesperat quan, el dia abans del casament, en Francesc Ramon descobreix amb espant que la mare del seu futur gendre va ser una antiga amant seva i que va parir al Bernat, el seu futur gendre, nou mesos després de la seva última infidelitat… El pitjor malson del Francesc Ramon és a punt de fer-se realitat: i si resulta que els nuvis són també germans?

Durada: 2 h 30 min (descans inclòs)

Compra d'entrades en AQUÍ

Escut Ajuntament d'Alella
Plaça de l'Ajuntament, 1
08328 Alella
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28
alella.ajuntament@alella.cat
NIF. P0800300F
Pujar al principi de la pàgina