X
Procés de participació de la diagnosi de la Festa Major
DIJOUS
11
ABRIL
2019
19:00 h
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Tertúlia amb Milthon Robles, periodista hondureny perseguit
Llibertat d'expressió a Amèrica Central, una lluita gairebé en agonia
Lloc Centre Cultural de Can Lleonart
Ho organitza Ajuntament d'Alella i Comissió de Cooperació Internacional
Preu Gratuït
Tipus d'acte Tertúlies
Milthon Robles

Periodista amb més de vint anys d'experiència, escriptor, locutor, defensor dels Drets Humans i ambientalista. Ha treballat en la rehabilitació de joves vinculats a bandes criminals. Ha presentat i dirigit Canal 25, ha dirigit el diari La Verdad i ha treballat per a Radio El mundo la grandeHonduras.
Com a periodista d'investigació, Robles ha denunciat la corrupció generalitzada de les estructures de poder al seu país, entre elles els mitjans de comunicació i els principals gremis de periodistes.
La xacra de les “maras” que afecta Hondures és la cara visible dels gravíssims problemes de la manca de llibertat, però segons denuncia Robles, el problema es troba en les estructures de poder a Hondures que estan corrompudes.
Robles ha patit al seu país, amenaces cap a ell i la seva família, tant per les autoritats governamentals com pel crim organitzat, tres intents d'assassinat i un segrest amb violència que el va fer patir per la seva vida i el va empènyer a exiliar-se a Catalunya. Actualment és un escriptor acollit pel PEN Català.

Escut Ajuntament d'Alella
Plaça de l'Ajuntament, 1
08328 Alella
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28
alella.ajuntament@alella.cat
NIF. P0800300F
Pujar al principi de la pàgina