Formulari d'inscripció programació adolescent 2024

Les càpsules per a adolescents estan pensades per un volum total de 20 persones. Quan ompliu el formulari, es queda reservada la plaça. En el cas que per motius diversos no poguéssiu assistir, agrairíem que ens informeu prèviament per poder alliberar-la i que un altre adolescent pugui gaudir de l'activitat.

DADES PERSONALS
*
*
*Quin curs estan fent?
Cliqueu per veure l'ajuda *Com t'identifiques?
*
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *En quines càpsules/ taller vols participar?
Cliqueu per veure l'ajuda *Com t'ha arribat la programació de l'Espai Jove?

AUTORIZACIÓ UTILITZACIÓ D'IMATGES

*Autoritzo la publicació de FOTOGRAFIES i VÍDEOS que es realitzen a les activitats programades per l'Àgora als diferents mitjans i xarxes socials municipals.
INFORMACIÓ PER FER EL PAGAMENT

FORMA DE PAGAMENT

Aquest és el formulari preinscripció a la programació de l'Àgora.
Per acabar de formalitzar la inscripció cal que fer efetiu el pagament. Us informaran de quan podreu passar a fer-ho. 
Recorda que només s'admeten pagaments amb targeta de crèdit a l'Àgora (Antigues Escoles Fabra. Avinguda de Ferran  Fabra, 1, 1a planta)

En breus ens posarem en contacte amb tu!

Si vols rebre informacions de l'Ajuntament cal que et donis d'alta des d'aquest als butlletins electrònics que períodicament envia l'Ajuntament. Ho pots fer des d'aquests ENLLAÇ

Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat

Protecció de Dades

Totes les dades facilitades seran tractades amb estricta confidencialitat d'acord amb la normativa vigent de protecció de dades personals. Mitjançant l'enviament d'aquesta sol·licitud, el remitent dóna el seu consentiment al tractament automatitzat de les dades incloses. Les dades facilitades no seran objecte de cessió a tercers. Li informem que vostè té dret d'accés al fitxer, rectificació i cancel·lació de les seves dades, i pot exercir aquests drets enviant un correu electrònic a alella.comunicacio@alella.cat. Les dades sol·licitades són les estrictament necessàries per a la correcta identificació del remitent, portar a terme les tasques físiques d'administració, i enviament d'informació sobre activitats o actuacions de l'Ajuntament d'Alella. Per tant, són les adequades, correctes i no excessives en relació a l'àmbit i les finalitats. Informació sobre protecció de dades personals. 

 
Avinguda Ferran Fabra, 1
08328 Alella
T. 93 540 72 45
agora@alella.cat

HORARI
De dilluns a divendres
Tardes, de 16 a 20 h (espai de trobada)
Matins, de 10 a 14 h (cita prèvia)

Pujar al principi de la pàgina