Dos caps de setmana amb La Fil·loxera
La Fil·loxera

A La Fil·loxera li agrada Alella i torna a visitar-nos aquest mes de juliol per convidar el jovent a anar de festa i compartir activitats i espais d'interrelació. Enguany, s'hi estarà al poble dos caps de setmana, del 12 al 14 i del 19 al 20 de juliol. 

La festa arrenca el dia 12 amb la Festamorfosi, una vesprada al pati de Can Gaza amb tast de cerveses, sopar popular i jocs en equip. L'endemà, les activitats continuen durant tot el dia amb ioga, esmorzar saludable i taller de flors al matí, i a la tarda activitats sorpresa per als adolescents a l’Àgora i taller de còctels i actuacions musicals i comèdia al bar de La Porxada. 

El primer cap de setmana festiu s'acaba amb una proposta molt engrescadora del col·lectiu Mural Jam i artistes d'art urbà. Des de les 11 del matí i durant tot el dia pintaran diversos murals a la plaça d'Antoni Pujadas. Aquesta acció estarà acompanyada d'un mercat d'artesania i un “beats&frees” amb un espai obert a artistes que vulguin mostrar el seu talent musical, mentre el col·lectiu va tocant música en directe. 

Els concerts

El segon cap de setmana explota La Fil·loxera amb dues nits de música fins a la matinada a l'Hort de la Rectoria. El divendres 19 de juliol és la nit dels punxa discs. Obriran PD Sardina i DD Yanque a les 22.30 h i seguiran Dj Maki, DJ Uri Orante i Dj Bichito. 

La Fil·loxera s'acomiada el dissabte 20 amb una nit molt intensa. Arrenca a les 19.30 h escalfant motors amb la Prèvia, una passejada pels carrers amb un tractor amb música fent parades per beure i menjar. A les 22 h comença la música amb PD i Drag Queen Show que donarà pas a En Matu, cantant urbà del Maresme. A mitjanit arriben les Akelarre i per acabar la nit Allioli i Olé. 

En totes les activitats hi haurà barra a preus populars. 

Publicat el 5 de juliol de 202405.07.2024
Avinguda Ferran Fabra, 1
08328 Alella
T. 93 540 72 45
agora@alella.cat

HORARI
De dilluns a divendres
Tardes, de 16 a 20 h (espai de trobada)
Matins, de 10 a 14 h (cita prèvia)

Pujar al principi de la pàgina