L'Àgora organitza l'Activa't de primavera, el 3 al 5 d'abril
Activa't Abril

L'Àgora torna a organitzar el casal de primavera per a adolescents: l'Activa't. Serà els matins del 3, 4 i 5 d'abril, de 10 a 13h. La programació inclou diverses temàtiques, una per cada dia: cursa d'orientació, activitats de multiesport i gimcana. Es tracta d'activitats lúdic-esportives enfocades a aprofitar els recursos del poble i dinamitzades per professionals del món del lleure. La proposta és gratuïta i és oberta a adolescents i joves, de 12 a 16 anys. L'espai de trobada estarà obert de 9 a 14h.

Programa d'activitats

Dilluns 3 d'abril: Cursa d'orientació. Amb diferents equips s'haurà de seguir el mapa i arribar als punts marcats. En cada punt s'haurà de superar un repte per tal de poder rebre el vistiplau i poder anar fins a la següent fita.

Dimarts 4 d'abril: Multiesport. Matí dedicat a practicar diferents esports: bàsquet, ball, ping-pong, futbol...i a passar-ho molt i molt bé.

Dimecres 5 d'abril: Gimcana. Un matí ple d'acció, jocs i aventures, en què, a més de passar una bona estona, es posarà a prova la capacitat de resoldre enigmes, reptes i endevinalles 

Són activitats lúdic-esportives enfocades a aprofitar els recursos del poble, dinamitzades per professionals amb experiència en el món del lleure i que serviran per començar el dia amb energia i bon humor. 

L'horari de l'espai de trobada passarà a ser de matí durant aquests tres dies, de 9 a 14 h, tot i que l'activitat es realitzarà de 10 a 13 h.

Material per a totes les activitats: roba còmoda i calçat esportiu o adequat per dur a terme les diferents activitats proposades; ampolla d'aigua o cantimplora; esmorzar per poder agafar forces a mig matí amb una peça de fruita, entrepà...

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ 

Publicat el 22 de març de 202322.03.2023
Avinguda Ferran Fabra, 1
08328 Alella
T. 93 540 72 45
agora@alella.cat

HORARI
De dilluns a divendres
Tardes, de 16 a 20 h (espai de trobada)
Matins, de 10 a 14 h (cita prèvia)

Pujar al principi de la pàgina