L'Àgora estrena programació extraescolar amb quatre propostes per a adolescents
dansa urbana

La Regidoria d'Adolescència i Joventut s'ha dissenyat una proposta d'activitats extraescolars per aquest curs 2022-2023 per a les adolescents i joves del municipi.

La nova programació d'extraescolars per a adolescents inclou quatre cursos setmanals: dansa urbana, dilluns i dimecres, fitboxing, dimarts, creació musical i teles aèries, dijous. Les activitats comencen el 4 d'octubre i encara es poden fer les inscripcions emplenant aquest FORMULARI. Trobareu tota la informació d'horaris i preus en aquest enllaç

Tornem a obrir l'espai de trobada

Les portes de l'Àgora són obertes cada tarda per adolescents de 12 a 16 anys, de 16 a 20h. Els dilluns es fan jocs (de taula, futbolí, billar, ping-pong), dimarts tallers creatius, dijous debats temàtics i divendres cinefòrum i seriefòrum. A partir d'octubre, també obrirà en dissabtes alterns.

Jornada de portes obertes per tastar els tallers 

El dimecres 21 de setembre, a partir de les 16.30h, es podran fer tastets dels tallers participant en la jornada de portes obertes a l’Àgora. Les persones encarregades dels tallers faran una demostració de cadascuna de les activitats.

Programació per a joves

La programació per a joves manté els tallers de ioga, dilluns i dimecres, i escalada dimarts. A més, aquesta temporada s'incorporen les propostes de ceràmica, dimarts, i teles aèries, dijous. Els horaris i preus es poden consultar en aquest enllaç. Les inscripcions es poden fer emplenant aquest FORMULARI

Publicat el 16 de setembre de 202216.09.2022
Avinguda Ferran Fabra, 1
08328 Alella
T. 93 540 72 45
agora@alella.cat

HORARI
De dilluns a divendres
Tardes, de 16 a 20 h (espai de trobada)
Matins, de 10 a 14 h (cita prèvia)

Pujar al principi de la pàgina