Publicat el 9 de setembre de 202209.09.2022
Can Lleonart

Després del parèntesi de l'estiu, Can Lleonart torna amb les piles carregades amb el programa de tardor. Són una setantena de cursos, cinc sortides -dues de cultura i tres de natura-, i tres tertúlies.

Les inscripcions als cursos i a les sortides s'obren el 13 i 14 de setembre per a antic alumnat i persones residents a Alella. El 15 de setembre, les inscripcions s'obren a tothom.

Les sortides culturals conviden a descobrir la Barcelona “canalla” i les Rambles. Les de natura ofereixen la possibilitat de passejar pels camins dels Miquelets, entre Besalú i  Beuda; caminar entre volcans per les Ermites del Corb; o endinsar-se a l'Espai Natural de les Guilleries.

Les tertúlies arrenquen el 6 d'octubre amb el divulgador musical Joan Vives en una sessió dedicada a Astor Pioazzola. L'1 de setembre la convidada és Alba Alfageme, psicòloga de violència masclista i perspectiva de gènere que parlarà de la realitat del #MeToo i el #cuéntalo, com ha fet a través del llibre Quan cridem els nostres noms. Aquesta xerrada s'emmarca dins de les Jornades del 25N. La darrera tertúlia serà el 22 de desembre amb la filòloga Joana Masó i l'activista i poetessa, Princesa Inca, que parlaran sobre la poesia i la literatura com bàlsam del patiment mental. La xerrada estarà moderada per Edgar Vinyals, integrador social, i s'emmarca dins del programa de les 2es Jornades de Salut Mental.

Més informació i inscripcions a www.alella.cat/canlleonart