La Fil·loxera torna amb força del 15 al 24 de juliol
Cartell La Fil·loxera

Del 15 al 24 de juliol Alella rebrà la visita de La Fil·loxera. La festa del jovent i adolescents torna amb tota la seva força, amb moltes ganes de gresca i també amb espai de trobada, interrelació i reflexió. 

La Fil·loxera arrenca el 15 de juliol amb la inauguració de l'exposició “Interconnectades: Mirades des de l'altra perspectiva”, una proposta que ens convida a practicar l'empatia, a posar-nos en el lloc dels i les altres, desplaçar el focus de la mirada i obrir escletxes des d'on veure altres perspectives. La mostra d'art jove, que es podrà visitar fins al 24 de juliol, inclou propostes de Clara Duart, Alma Güell, Marcel Merlos, Júlia Oliva, Joan Pradell i Clàudia Toral, i està coordinada pels artistes Albert Gironès i Anna Vilamú.

Les activitats se centren el cap de setmana del 22 al 24 de juliol. Divendres, amb els plats forts de la Festamorfosi i la Festa Neo, a Can Gaza i les Antigues Escoles Fabra. Dissabte amb tallers —de sexualitat, amb Sònia Calderon; de ticktokers amb Nadine Romero; i de còctels d'estiu amb Gina Perez— i la música de Sara Roy, La Queency, Shego, Allioli Olé. Diumenge, s'estrena una nova proposta: l'Arrosalia, un concurs d'arrossos per a equips de fins a 6 persones. La Festa Holi al Pavelló Municipal d'Esports i la vesprada musical a Can Gaza, posen punt final al programa d'enguany.

Entre els diferents espais de reflexió que inclou el programa, destaca la tertúlia "El pes de les etiquetes, dels cànons i d'un adjectiu. Gordofòbia i violència estètica", amb Cristina Haro. 

 

Festa segura 
Enguany es tornarà a promoure la festa segura amb un servei de transport nocturn gratuït per facilitar la tornada la nit de dissabte després del concert; el servei d'informació i prevenció (La Base); el Punt Lila de prevenció i abordatge de violències sexuals i lgtbifòbiques i la presència d'una parella d'educadores de carrer. 

Publicat el 8 de juliol de 202208.07.2022
Avinguda Ferran Fabra, 1
08328 Alella
T. 93 540 72 45
agora@alella.cat

HORARI
De dilluns a divendres
Tardes, de 16 a 20 h (espai de trobada)
Matins, de 10 a 14 h (cita prèvia)

Pujar al principi de la pàgina