LABORAL

Si estàs buscant informació i orientació laboral, aquest és el teu espai. Podem trobar-nos per resoldre dubtes amb relació als drets i deures en el mercat laboral, planificar el procés de cerca de feina, preparar el currículum, resoldre dubtes sobre la contractació laboral, les nòmines...

També, et pots apuntar a la nostra borsa de feina.

Aquesta assessoria no elaborarà informes, ni tràmits, ni acompanyaments a judicis. Ofereix informació, orientació i assessorament  per tal de resoldre les dificultats legals  que poden tenir els i les joves d'Alella.

Vols que xerrem? Demana'ns una cita! O, escriu-nos al 615 844 715.

A Alella també hi ha el servei municipal d'orientació laboral, el punt d'emprenedoria i el centre d'empreses Casa el Marquès. Servei municipal d'orientació laboralServei gratuït que s'ofereix per totes les persones empadronades a Alella que estiguin buscant feina o es plantegin un canvi en l'àmbit professional. 

L'objectiu d'aquest servei és el de poder treballar el projecte professional, interessos laborals, mercat de treball, coneixement de les eines per a la recerca de feina així com la  identificació de les competències professionals. Tot això a través d'entrevistes individuals o tallers grupals.

Per rebre informació cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic alella.ocupacio@alella.cat.

També, poder optar a les ofertes de feina de la xarxa XalocPunt d'atenció a l'empresa i l'emprenedoriaEl PAEE s'adreça tant a empreses de nova creació i persones emprenedores i autònomes que inicien un negoci, com a aquelles activitats que estan en fase de consolidació o de creixement i expansió. L'horari d'atenció és de dilluns a divendres, de 9 a 14h i dijous també de 16 a 19h.

Per rebre informació cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic alella.emprenedoria@alella.cat 

Entre altres serveis, el Punt d'Atenció a l'Empresa i a l'Emprenedoria ofereix informació per promocionar i dinamitzar el comerç i la restauració, fent acompanyament i assessorament per formar part del market place jocomproaalella.cat Casa del Marquès  Servei mancomunat entre Alella, El Masnou i Teià per donar suport a la creació d'empreses, assessorament a les persones emprenedores en l'anàlisi de tots els conceptes clau a l'hora d'engegar un projecte empresarial (formes jurídiques, definició dels productes o serveis, canals de comercialització, recursos necessaris, normatives específiques…) per tal de conèixer i analitzar la viabilitat del projecte empresarial.

Tota la informació, aquí.

 
Avinguda Ferran Fabra, 1
08328 Alella
T. 93 540 72 45
agora@alella.cat

HORARI
De dilluns a divendres
Tardes, de 16 a 20 h (espai de trobada)
Matins, de 10 a 14 h (cita prèvia)

Pujar al principi de la pàgina