LA BASE I EL PUNT LILA

Per tal de garantir que es pugui gaudir de les festes d'una manera segura a l'espai dels concerts s'instal·laran dos punts informatius adreçats principalment al públic jove: La Base i el Punt Lila.

La Base és un servei d'informació i prevenció que vetlla per evitar situacions de risc, que ja fa anys que s'instal·la als esdeveniments nocturns més multitudinaris que es fan al poble. Des de 2019, s'ha afegit a La Base el Punt Lila, un espai destinat a la prevenció i abordatge de violències sexuals i lgtbifòbiques.  Amb la instal·lació del Punt Lila a les festes alellenques es pretén donar continuïtat a la feina de prevenció de violències masclistes i lgtbifòbiques que es fa al municipi durant tot l'any i també ser un punt segur on poder rebre suport i atenció si s'ha patit cap mena d'agressió o se n'ha sigut testimoni.

La Base i el Punt Lila s'emmarquen dins del Protocol d'actuació envers les violències sexuals i lgtbifòbiques als espais públics d'oci nocturn d'Alella, aprovat per l'Ajuntament el febrer del 2020, que estableix un circuit d'intervenció coordinat entre tots els serveis participants en les diferents festes per tal que la feina de prevenció i atenció sigui el més eficient i eficaç possible al nostre poble.

Els Punts Lila estan dinamitzats i atesos per persones expertes en la matèria que han treballat en prevenció i sensibilització, donant visibilització a la problemàtica, alhora que atenció, acompanyament i acció en aquells casos que ha estat necessària una resposta.

La Base  Punt Lila

 
Avinguda Ferran Fabra, 1
08328 Alella
T. 93 540 72 45
agora@alella.cat

HORARI
De dilluns a divendres
Tardes, de 16 a 20 h (espai de trobada)
Matins, de 10 a 14 h (cita prèvia)

Pujar al principi de la pàgina