Programa de la Festa de la Fil·loxera 2021

DIVENDRES 23 DE JULIOL


18.30h Inauguració LandArt - a la Plaça de l'Ajuntament

Quines respostes podem tenir pensant en la natura...som part de la natura o n'estem separades? nosaltres fem natura o ella ens fa a nosaltres? quina és la millor manera de viure a la terra? què és dominar i què és cultivar? El Land Art modifica el paisatge, la Fil·loxera també ho va fer.

Un grup de joves artistes alellenques coordinat per l'artista Isabel Sabaté ha estat preparant una exposició per gaudir-ne durant els tres dies de la Fil·loxera, dialogant amb la natura, les plagues, la nostra petjada i les relacions.

Inauguració a la Plaça de l'Ajuntament, on s'iniciarà un recorregut per les diferents obres instal·lades a la Riera Principal i al Bosquet.

19.30h a 1h Festamorfosi - al pati de Can Gaza

La primera FestaMorfosi arriba a Alella. Aquesta proposta ha arribat per quedar-se, i què és? Una vesprada cultural i animada per passar una bona estona. Què farem? Tast de vins naturals, sopar i concurs per equips. L'equip que guanyi tindrà premi!

El tast de vins natural està dinamitzat per la sommelier, Ruth Martin Torras. Qui ens farà descobrir les històries que s'amaguen darrera de cada vi.

Després, comptarem amb un sopar per agafar forces per continuar la festa. El menú a triar és: gaspatxo o sopa freda;  botifarra o hamburguesa vegetal amb patates i amanida i, de postres gelat.

Per acabar, podrem gaudir d'un espectacle d'improshow amb l'actriu alellenca Georgina València per donar pas al concurs per equips: un concurs en format audiovisual per posar a prova la capacitat de l'equip en diferents matèries: música, cinema, art, actualitat, lògica, geografia, memòria, cooperació. Una estona per riure, escoltar música, xerrar i debatre amb el teu equip.

L'equip guanyador tindrà premi. Un sopar a la Barraca dels Garrofers per tot el teu equip!

Preu: 15€

Apunta't amb el teu equip, màxim de 6 persones.

Activitat destinada a joves majors de 18 anys.

Venda d'entrades

DISSABTE 24 DE JULIOL

10h Competició Skate - Skatepark 

T'agrada patinar? Estàs millor sobre rodes que sense elles? Apunta't a fer una jam sessió d'street i rampa al ritme de la música. Comptarem amb el jurat més divertit del maresme per puntuar l'estil, la potència i la dificultat. I si no t'agrada patinar, vine a animar a les participants i a gaudir de l'espectacle!

Inscripcions

11h Habitatge: l'estat de la qüestió – Bosquet d'Alella

L'accés a l'habitatge i els processos d'emancipació cada vegada són més complicats, amb la pandèmia s'ha vist agreujat. Per parlar del dret a l'habitatge, alternatives d'accés, els lloguers i com afecta la situació, especialment a les persones joves. Comptarem amb una taula rodona amb la Xarxa del Baix Maresme, la Xarxa de Masnou, el Sindicat d'Habitatge de Mataró, Col·lectiu La Gaietana i una persona del pis alliberat Altamira.

Inscripcions

18h a 20h Taller de Ceràmica – Antigues Escoles Fabra

Quan t'omples les teves mans de fang, tens una connexió especial amb la matèria. Descobreix una manera ideal per relaxar-te i aprendre a treballar amb les mans. Diverteix-te amb les diferents tècniques i deixa explorar la teva creativitat. Activitat dinamitzada per la Ruth Oliver.

Inscripcions 

17.30h a 20.30h Bubble football i lasertag – Pavelló Municipal d'Esports

Reuneix el teu grup d'amistats i vine a jugar a bubble football. Un partit de 5 contra 5 on dominar la pilota al terreny de joc, no serà l’únic element que condicionarà el partit. Serà una estona on podràs gaudir de l'esport d'una manera diferent i divertida.

També, podràs descarregar adrenalina amb una partida de lasertag. Un joc on posar-te la mascareta serà divertit i podràs fer servir la teva millor estratègia per arribar fins al final.

Inscripcions Bubble football

Inscripcions Làser tag 

20h Concerts – ATENCIÓ! S'HA CANVIAT LA UBICACIÓ. ES FARÀ A L'ESCOLA FABRA I NO A L'INSTITUT

A les 20h obertura de portes

A les 20.30h podreu gaudir d'un espai de foodtrucks per sopar a preu popular tot escoltant les PD Marranes. Després, concert de Santa Salut i The Tyets.

Hi haurà servei de barra. També, La Base i Punt Lila.

Hi haurà servei gratuït de bus a la 00.30h amb diferents recorreguts. 

Inscripcions


DIUMENGE 25 DE JULIOL

11.30h a 13.30h Fira d'Artesania i vermut musical – Plaça Antoni Pujadas

Vine a passejar per la Plaça Antoni Pujades on hi podràs trobar una fira d'artesania amb artistes locals. També, aprofitar per fer el vermut a so de música amb l'Arnau Prats, Hiphopa i Sample Corp amb Berta Thomas i Skay.

17h a 18:30h Scaperoom – Plaça Antoni Pujadas

A succeït un fet misteriós a  Alella. Amb el teu equip podreu ser el primer en resoldre la incògnita? Apunta't amb el teu grup per fer el major scaperoom simultani que s'ha viscut a Alella. El temps i la resta dels equips són el major rival, però la major virtut és estar alerta de tot allò que va passant i fer servir l'enginy, la cooperació i la comunicació.

Inscripcions per grups de màxim 5 persones.

19h Vesprada de dansa i música – Can Gaza
Gaudeix d'un vespre de dansa i música amb La Ruta, de les germanes Induráin, la Maragda i en Salva. Amb les cançons de la Mercè Payà i, la música de Relandmusic.

Inscripcions

 
Avinguda Ferran Fabra, 1
08328 Alella
T. 93 540 72 45
agora@alella.cat

HORARI
De dilluns a divendres
Tardes, de 16 a 20 h (espai de trobada)
Matins, de 10 a 14 h (cita prèvia)

Pujar al principi de la pàgina