crims DO Alella

CRIMS DO.ALELLA febrer 2023

DIJOUS 2 DE FEBRER, A LES 20 HORES

Club de lectura. Comentarem la novel·la L'home que somreia de Henning Mankell. Amb la presència de la traductora al català Carolina Moreno.

Conduït per Tònia Minguet Pla. Celebració del 75è aniversari del naixement de l'autor suec.

DIVENDRES 3 DE FEBRER, A LES 19.30 HORES

Presentació del llibre Amor bajo sospecha amb l'autora Isabel Cánovas dinamitzat per Esther Navas.

Acabada d'arribar a Barcelona per estudis, Piril presencia un assassinat. Un crim que la portarà a conèixer al caporal dels Mossos d'esquadra, Marc Deulofeu.

DIMECRES 8 DE FEBRER, A LES 19.30 HORES

Presentació del llibre Heredarás la sangre amb l'autor Óscar Esteban. Conducció i arranjaments musicals: Joaky Chamorro

La malaltia del patriarca José de Páramo reuneix la família, l'onze de setembre de l'any 73, on sorgeixen records per la desaparició, divuit anys enrere, de la mare Victoria.

DIVENDRES 10 DE FEBRER, A LES 17 HORES

Taller d'enigmes.

Vols convertir-te en detectiu? Seràs capaç de desxifrar missatges secrets? A càrrec de Josep Maria Ibarra. Proposa un joc de pistes on resoldràs enigmes, desxifraràs missatges per convertir-te en un/a autèntic/a espia i on posaràs a prova la teva capacitat investigadora.

Sessió per a públic familiar, participants a partir de 8 anys.

Durada: 90 minuts

Lloc: Biblioteca Ferrer i Guàrdia i voltants.

Cal inscripció prèvia a: b.alella.fg@diba.cat o bé 93 555 90 55

DIMECRES 15 DE FEBRER, A LES 19.30 HORES

Presentació del llibre Lladrucs a les estrelles, amb l'autor Aniol Florensa, qui conversarà amb l'editor de Llibres del Delicte Marc Moreno.

Sicaris, especuladors i ciberterroristes desfilen en aquesta tragicomèdia de suspens, sincera i visceral, en què gent desorientada lluita per trobar el seu lloc en un poblet del Maresme.

DIMECRES 22 DE FEBRER, A LES 19.30 HORES

Presentació del llibre Parra, amb l'autor Joan Ametller, qui dialogarà amb l'editor de Llibres del Delicte Marc Moreno.

Cinc personatges foscos del poder polític, econòmic, militar i religiós conspiren per decantar la política als seus interessos i planegen l'atracament a un banc de Mataró.

Resultat: tirotejos i persecucions en una novel·la plena d'acció.

DIVENDRES 24 DE FEBRER, A LES 19.30 HORES

Presentació de llibres. Susana Hernández i Raquel Gámez Serrano amb les seves respectives novel·les El diablo me visita i Malabèstia, el tàndem de Black Sisters es presentaran mútuament les novel·les.

La detectiu Sonia Ruiz, protagonista de El diablo me visita, viatjarà per territori espanyol on es veurà involucrada en un negoci de tràfic d’éssers humans.

Torna Gal·la Antich a la novel·la Malabèstia amb una nova investigació en un poble de muntanya on coincidirà amb el sergent Vehí.

DEL 2 AL 24 DE FEBRER 

6è Concurs Crims.DOAlella. Negres i encreuats.

Demostra que ets un expert en novel·la negra. Si omples correctament els mots encreuats, participaràs en el sorteig d'un lot de llibres i productes ben negres. Trobaràs la butlleta a la biblioteca d'Alella. El sorteig se celebrarà divendres 24 de febrer a les 20.30h.

A més a més...

Aparador cultural i exposició de novetats.

Sortida – Can Lleonart: BARCELONA NEGRA: CRIMS I NOVEL·LA

Dimecres 8 de febrer, a les 9.30 h Parada Bus Alella 

Un recorregut per la crònica negra de Barcelona, crims, assassinats, màfies i atemptats en una ciutat convulsa coneguda com “la Rosa de Foc” i on reina entre totes les llegendes Enriqueta Martí, la Vampira del Raval. 

Preu: 16€ (quota única)