Crims.DO Alella

CRIMS DO.ALELLA febrer 2022

Dijous 3 de febrer, a les 20h

Club de lectura. Comentarem la novel·la Ara direu que estic boig, d'Andreu Martín. Amb la presència de l'autor. Conduït per Tònia Minguet Pla.

Lloc: Sala Carquefou Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella 

Dimarts 8 de febrer, a les 19.30h

Presentació del llibre Las Lágrimas del caimán amb l'autora Susana Hernández qui interaccionarà amb l'escriptora Raquel Gámez Serrano.

A la tornada d'un viatge a Anglaterra, la famosa escriptora de novel·la negra Karen Alcázar troba al seu amant penjat en el bany. Aviat es confirma que, malgrat la seva aparença de suïcidi, es tracta d'un assassinat.

Lloc: Biblioteca Ferrer i Guàrdia

Divendres 18 de febrer, a les 17.30h

Converteix-te en espia codificant el teu missatge. Taller d'enigmes a càrrec de Josep Maria Ibarra. Es pretén apropar a la quitxalla el món de la criptografia i els missatges secrets..

Sessió per a públic familiar, participants a partir de 8 anys.

Taller en dos grups: 8 a 12 anys i més grans de 12 anys.

Lloc: Sala Carquefou Espai d'arts escèniques

Dimecres 23 de febrer, a les 19.30h

Presentació del llibre Després de la vergonya, amb l'autor Marc Moreno, qui conversarà amb Jaume Ponsa de la llibreria QuatreCincU.

En Pau diu a la Sandra que ho deixen, que acaba de conèixer una altra persona i que s'ha enamorat perdudament d'ella. En sortir del pis d'on viuen un cotxe l'atropella. El destí t'ho pot treure tot en un tancar i obrir d'ulls, i quan despertes ja no hi ha res. Però, què ha passat? Potser faràs bé de no creure en les casualitats.

Lloc: Biblioteca Ferrer i Guàrdia

Del 7 al 23 de febrer

5t Concurs Crims.DOAlella. Negres i encreuats.

Demostra que ets un expert en novel·la negra omple. Si omples correctament els mots encreuats, participaràs en el sorteig d'un lot de llibres i productes ben negres. Trobaràs la butlleta a la biblioteca d'Alella. El sorteig se celebrarà divendres 23 de febrer a les 20.30h.

A més a més... Aparador cultural i exposició de novetats

Cal inscripció prèvia a tots els actes a: b.alella.fg@diba.cat o bé 93 555 90 55

La programació s'adaptarà a la normativa sanitària vigent.

------------------------------------------

Crims.DOAlella