Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella TwitterFacebookInstagram
Recull informatiu publicat a alella.cat
 
El Full Setmanal núm. 270
El Full Setmanal
NOTíCIES
Preinscripcions als cursos del Centre de Formació d'Adults

Del 17 al 29 de juny es poden fer les preinscripcions, prioritàriament de forma telemàtica a través d'aquest link, als cursos que ofereix el Centre de Formació d'Adults-Espai Actiu per a aquest proper curs 2020-2021 a les antigues Escoles Fabra. L'oferta formativa del CFA–Espai Actiu està subjecta a l'evolució de la crisi de la Covid-19.

 
Dimecres dia 24 s'estrena a TV3 'El crèdit', rodat a l'Espai d'Arts Escèniques d'Alella

El dimecres dia 24, a les 22.05 hores, TV3 oferirà l'estrena de l'adaptació televisiva de l'èxit teatral El crèdit, que va ser rodada a l'Espai d'Arts Escèniques d'Alella i en diferents localitzacions del municipi el mes de setembre passat, fruit d'un conveni signat entre l'Ajuntament i l'empresa Focus. 

 
Vídeos de final de curs de l'Escola de Dansa, la Coral Municipal i el Programa de Formació i Inserció

L'Escola de Dansa (Ballem a casa) i la Coral Municipal (Germanet i Germaneta, Colours of the wind i Touch the sky) ofereixen els seus vídeos de final de curs. Els alumnes del PFI també han dedicat un vídeo a la gent gran després que enguany no s'hagi pogut celebrar la Festa d'Homenatge a la Vellesa.

 
Setmana Europea de l'Energia Sostenible
Del 22 al 26 Europa celebra la Setmana de l'Energia Sostenible amb l'objectiu de conscienciar la societat amb activitats al voltant de l'eficiència energètica i les energies renovables. L'Ajuntament d'Alella s'ha aherit a la campanya actuant i promovent accions que ajudin a empoderar la ciutadania i les empreses de cara a aquesta nova cultura energètica,
 
L'Ajuntament reclama al Govern central els pagaments dels ERTO pendents
L'Ajuntament ha aprovat una moció en relació als impagaments dels ERTO a les persones que s'han vist afectades per aquestes mesures. Exigeix al Govern central que es posin els recursos necessaris per fer efectius els pagaments i que es compleixi el compromís que les entitats financeres avançarien els diners.
 
Alella se suma a la commemoració del Dia Internacional per l'Alliberament LGTBI+
El 28 de juny és el Dia Internacional per l'Alliberament de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals i Intersexuals (LGTBI+). Des del 2017, Alella s'ha sumat a la commemoració del 28-J i a la lluita per la visibilització de la diversitat sexual i afectiva, així com per l'erradicació de tot tipus de violències envers aquest col·lectiu. 

Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28
ajuntament@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades