MOBILITAT INTERNACIONAL

L'assessoria de Mobilitat Internacional ofereix informació, orientació i acompanyament per aquelles persones que tenen ganes d'anar a l'estranger per motius diversos: treballar, estudiar, aprendre nous idiomes, fer pràctiques en empreses, col·laborar en un projecte de voluntariat, participar en alguna beca internacional, formar part d'activitats juvenils a l'estranger o de programes europeus, conèixer altres cultures, etc.

En aquest acompanyament, hi ha una primera trobada realitzada a l’Àgora per conèixer els interessos, els principals dubtes i en quin moment s'està. En el cas que sigui necessari es demanarà hora amb una  assessora especialitzada en mobilitat internacional del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme, que tenen un equip tècnic especialitzat. Amb qui tenim conveni de col·laboració, conjuntament amb altres municipis de la comarca.

Des del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme s'edita un Butlletí de Mobilitat Internacional Jove del Maresme perquè puguis disposar de forma periòdica de notícies i informacions de projectes i oportunitats concretes per fer una estada en un altre país. Dóna't d'alta i gaudeix-ne!

Vols que xerrem? Demana'ns una cita!

Publicat el 20 de juny de 202220.06.2022
Avinguda Ferran Fabra, 1
08328 Alella
T. 93 540 72 45
agora@alella.cat

HORARI
De dilluns a divendres
Tardes, de 16 a 20 h (espai de trobada)
Matins, de 10 a 14 h (cita prèvia)

Pujar al principi de la pàgina