Veniu a tastar la selecció de tapes pensades especialment per a degustar amb una copa de vi DO Alella que ofereixen els establiments del municipi. Podràs participar en un concurs per triar la millor tapa i entrar en un sorteig per aconseguir el premi d'una experiència enoturística de la Terra de la Pansa Blanca.
Com funciona?
1. Tasteu una tapa i una copa de vi
Cada establiment participant oferirà una proposta gastronòmica maridada amb vi DO Alella.
Per participar en el concurs cal tastar quatre tapes de bars i restaurants diferents i aconseguir, per tant, els quatre segells que us posaran els mateixos establiments.
2. Completeu la butlleta.
Un cop aconseguits els segells, afegiu les vostres dades en la butlleta.
3. Dipositeu la butlleta a les urnes que trobareu en cada establiment participant.
4. Entrareu en el sorteig de dues experiències enoturístiques a La Terra de la Pansa Blanca.
Les persones guanyadores seran informades per telèfon o correu electrònica.
Horari de Tapes + Vi:
Preu: 5 euros, cada tapa + copa de vi
BARS I RESTAURANTS PARTICIPANTS
1. CA LA NENA
Plaça de l’Església, 6
93 782 31 10 / @ca_la_nena
De 12 a 14:30 h
Tapa: Marmitako
Vi: Sepo pansa blanca (Raventos d’Alella)
2. CAL BARQUER
Plaça de l’Ajuntament, 9
93 750 56 79 / @cal_barquer
De 10 a 16 h
Tapa: Albergínies amb Miso
Vi: GX (Alta Alella)
3. CAN FLO
Carrer d’Anselm Clavé, 38
93 555 21 44
De 11.30 a 15.30 h
Tapa: Mandonguilles en salsa o Fideuada
Vi: Xarel·lo (Roura)
4. CELLER JORDANA
Rambla d’Àngel Guimerà, 60
93 180 66 78 / www.cellerjordana.com
De 12 a 15 h
Tapa: Broqueta d’amanida caprese
Vi: Pansa blanca (Can Matons)
5. COMPANYIA D’ALELLA, VINATERIA I TAVERNA
Riera Principal, 20
93 404 69 46 / @companyiadalella
De 12 a 15 h
Tapa: Barqueta d’amanida nòrdica i barqueta de bacallà fumat amb olivada
Vi: Pansa blanca (Raventós d’Alella) o Pansa blanca (Alta Alella)
6. COMPANYIA D’ALELLA, CELLER I TAVERNA
Riera Fosca, 28-30
93 540 03 41 / @companyiadalella
De 12 a 15 h
Tapa: Assortit de marisc (en conserva) amb patates xips i Salsalella
Vi: Pansa blanca (Raventós d’Alella) o Pansa blanca (Alta Alella)
7. EL SALERO DE ALELLA
Carrer Maresme, 19
93540 25 56 / @el_salero_de_alella
De 11.30 a 22 h
Tapa: Bacallà gratinat amb allioli o cua de bou guisada.
Vi: Marfil Clàssic (Alella Vinícola)
8. LA DO TASTETS D’ALELLA
Mercat Municipal d’Alella
@ladoalella
De 12 a 15 h
Tapa: Canutillo de xistorra de Ca la Librada amb fruits secs
Vi: Pansa blanca (Masia Can Roda)
9. LA MAGRANA
Carrer Santa Madrona, 8
93 555 69 70 / @la_magrana_alella
De 12 a 15 h
Tapa: Calamars a la romana o sèpia amb mandonguilles
Vi: Pansa blanca (Alta Alella)
10. LA PLAÇA D’ALELLA
Plaça de l’Ajuntament, 8
93 540 97 70 / @bar_la_placa_alella
De 11 a 16 h
Tapa: Tempura de carn
Vi: Pansa rosada (Raventos d’Alella)
11. LA VINÍCOLA
Rambla d’Àngel Guimerà, 62
93 540 46 61 / @lavinicolaladella
De 10 a 13 h
Tapa: Bomba picant
Vi: Marfil Rosat (Alella Vinícola)
12. LA VINYA
Carretera de Masnou a Granollers, km 5,2
93 555 13 62 / www.restaurantlavinya.cat
De 13 a 16 h
Tapa: Canaló de bolets silvestres amb beixamel trufada.
Vi: Pansa blanca (Raventós d’Alella) o Parvus chardonnay (Alta Alella) o Sauvignon blanc (Roura)
13. UMAMI ALELLA
Carrer Santa Madrona, 4
93 540 06 21 / @umamialella
De 12 a 15 h
Tapa: Rotlles de massa filo variats.
Vi: Pansa blanca (Raventós d’Alella)