• gda

    Comença el curs escolar amb nova direcció a l'Escola de la Serreta. Una bona noticia que arriba tard per les famílies que han decidit treure els seus fills o filles després d'uns anys decebedors. Sembla que després d'haver tallat la cinta inaugural tant el Departament d'Educació com l'Ajuntament haguessin deixat de la mà de Deu una escola en la que estava tot per fer. Aquest setembre també serà recordat per la pèrdua de les escoles Hamelin i Laie, i amb elles, no només pèrdua d'oferta educativa sinó també d'ingressos pel nostre comerç, la piscina, els bars i restaurants....I més cases buides, menys recaptació i més devaluació.

    Gent d'Alella comença el curs amb l'atenció posada en la seguretat i la prevenció, davant la xacra que ara toca a un veí i demà a un altre. L'increment de robatoris els últims tres anys és alarmant i intolerable. El juliol varem organitzar un taller per socis, al Ple varem reclamar que es cobreixin de forma immediata les places de policia que fa mesos que estan vacants i que s'incrementi la seva dotació pressupostària per comptar amb més mitjans. També que s'informi la ciutadania sobre quines mesures s'han de prendre contra els okupes, una realitat cada cop més habitual a Alella.

    Però el més de setembre arriba per fi! Serà capaç de donar resposta als anhels de tanta gent, i perquè no dir-ho, també de posar fi al cansament de moltes persones fartes de la polarització independència sí, independència no?. A nosaltres se'ns fa incomprensible trobar ple de teòrics sobiranistes a tots els partits siguin de dretes o d'esquerres que estan donant suport al TTIP, l'atemptat més gran viscut contra la democràcia i el sobiranisme. Aquí a Alella brindarem per la Verema!