• gda

  Aquest més d'octubre el govern, amb majoria absoluta, aprovarà un pressupost de més de 12,7 Milions d'euros. Tot i que no li calen els nostres vots, esperem que ens escoltin no tant als regidors Josep Bardés o Mercè Marzo, sino a les més de 500 persones a les que representem, i a les moltes que li van demanar més recursos per la nostra Policia Local a les audiències de seguretat o a les xarxes socials (veure pàgina de Facebook “Gent d'Alella amb la Seguretat”, gestionada per un simpatitzant de la nostra agrupació).

  I que demanen?

  1. 30.000 euros per a 3 noves càmeres de vídeovigilància, que posaríem al pont de l'autopista, a l'Avgda Fabra i a la carretera Granollers-El Masnou.

  2. La instal·lació de detectors de moviment que accionin uns focos de llum situats als perímetres urbanitzats dels nuclis de muntanya (Can Magorola, Alella Parc, Can Comulada, Mas Coll, etc.) i límits amb rieres (Ibars Meia, Eixample, Mar i Muntanya...). Els dispositius alimentats amb energia solar.

  3. La instal·lació de barreres als marges de l'autopista en el seu pas pels trams urbanitzats del poble on es pateix més soroll.

  4. El compromís signat de no allargar la concessió del peatge d'Alella quan aquest acabi el 2021.

  I tú, que hi demanaries? No tenim pressupostos participatius, però si ens envies les teves propostes per Whatsapp, e-mail, telèfon, .... les portarem al proper Ple.

  Tenim una segona pregunta donat que alguns partits ja estan fent moviments promocionals de cara a les properes eleccions municipals:


  VOLS QUE GENT D'ALELLA ES TORNI A PRESENTAR?