• Portem un any del nou mandat municipal 2015-2019. Ens acostem doncs a la dotzena d'escrits en l'espai que esteu llegint en aquests moments. Un espai que nosaltres habitualment utilitzem en positiu, per explicar l'acció de govern, per posicionar-nos com a grup municipal davant diversos fets o situacions ja siguin locals, nacionals o globals, sempre des del respecte i defugint la desqualificació.

    Però malauradament, darrerament hem hagut de dedicar aquestes línies a respondre escrits de grups de l'oposició on s'han abocat desqualificacions, insults, intoxicacions, acusacions sense fonament, o directament mentides, com en l'escrit del grup de CDC del mes passat on posaven en boca d'aquest grup municipal unes paraules que mai hem dit.

    És ben lògic, legítim i de sana democràcia que els grups de l'oposició utilitzin aquest espai per fer crítica al govern, només faltaria! Però allò que no compartim de cap manera és l'estil i les formes que utilitzen alguns grups de l'oposició. I per això hem decidit que no esmerçarem més esforços a contestar de manera sistemàtica els escrits de l'oposició que continuïn utilitzant aquestes males maneres, tot i que ens reservem el dret a fer-ho si s'escau.

    Així doncs, reprenem, des d'ara mateix, l'ús informatiu, constructiu, positiu i propossitiu d'aquest espai, com ens agradaria haver pogut fer en totes les ocasions.

    Els últims dies del mes de maig hem gaudit un any més de les jornades de la Gent Gran Activa, ja en la seva novena edició. Tot un seguit d'activitats en les que les nostres persones grans han estat les protagonistes. Aquest any ha estat especial, ja que també es commemorava el 75è aniversari de l'Homenatge a la Vellesa, que al llarg de la seva existència ha anat evolucionant per diferents formats i que és un dels homenatges a la vellesa degans a Catalunya. Justament per recollir i deixar constància de la història d'aquest homenatge, s'ha organitzat una exposició i s'ha filmat un vídeo que ha comptat amb la col·laboració de moltes persones que al llarg d'aquests anys han participat d'una o altra manera en aquest homenatge. Des d'aquí volem agrair la col·laboració de totes elles. Si no heu tingut oportunitat de veure l'exposició o el vídeo, properament tot aquest material estarà disponible al web de l'ajuntament. No us ho perdeu! És una part molt important de la història del nostre poble!