• gda

    Respecte, consideració, reconeixement i agraïment, això és el que mereix la policia local d'Alella. I un pla de formació, promoció interna i recursos per a fer be la seva feina. En la nostra opinió, el govern explica sopars de duro tant en matèria de seguretat i de prevenció, com quan diu que no pot fer més per a contractar més agents: i tant, que hi ha fórmules!

    Quin són els fets? Les patrulles òptimes són de agents. En una okupació o un assalt domiciliari, dos entren i un es queda a fora. Molts municipis creen patrulles mixtes de diversos cossos policials. Molts municipis tenen centres de control des dels que poden fer seguiment per càmeres. A Alella no s'està escoltant ni a la gent que reclama més prevenció ni als agents de policia. Del pressupost de més de 12,7 M€, uns 800.000€ són per tot el que representa la seguretat i la prevenció: sous, vehicles, benzina, armes, eines, vestuari,.. res de nou tot i el repunt dels robatoris. 

    Gent d'Alella va demanar més recursos per la nostra Policia Local, com 30.000€ per a 3 noves càmeres lectores, que posaríem al pont de l'autopista, a l'Avgda Fabra i a la carretera Granollers-El Masnou. La instal·lació de detectors de moviment que accionin uns focus de llum situats als perímetres urbanitzats dels nuclis de muntanya i als límits amb rieres alimentats amb energia solar. I una partida extra per reforçar situacions de manca d'efectius. El NO, per resposta.

    Els llaços blaus, al costat dels llaços grocs, els primers, en protesta tan justa com la dels metges de la pública. Respectem-ho tot. Aquest govern està esgotat i està perdent el sentit comú.