El 18 d'abril descobrirem la imatge de la 50a Festa de la Verema
Primera edició Festa de la Verema

Amb l’acte de desplegament de la imatge, programat per al 18 d’abril, comença oficialment el compte enrere per a la celebració del cinquantenari de la Festa de la Verema, l’esdeveniment més important i representatiu del municipi.

Per remarcar la importància d’aquesta edició, enguany la imatge no es triarà a través d’un concurs sinó que ha estat encarregada per l’Ajuntament al reconegut dissenyador Enric Satué, veí d’Alella, que enguany serà guardonat amb el Laus d’Honor 2024 per l’Associació de Disseny Gràfic i Comunicació Visual (ADG-FAD).

El seu disseny de la 50a edició de la Festa de la Verema es donarà a conèixer, juntament amb algunes novetats del programa, el 18 d’abril a les 16.30 h en l’acte públic de descoberta de la imatge amb la instal·lació de la gran pancarta a l’Empedrat del Marxant, al qual s’anima a participar a la ciutadania.

L’Ajuntament treballa des de fa mesos en els preparatius d’aquesta edició especial de la festa a través d’una comissió formada per tècnics, entitats i persones que han volgut col· laborar a títol individual. 

FOTO: imatge del programa de la primera Festa de la Verema 

Publicat el 10 d'abril de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Plaça de l'Ajuntament, 1, 08328 Alella
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28
alella.ajuntament@alella.cat
NIF. P0800300F
Logo Alella talent i vinyes
Biosphere
Enoturisme Alella
Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme
Turisme Catalunya
Logo DIBA
logo consell regulador DO Alella
PSL
Pujar al principi de la pàgina