Publicat el 31 de maig de 202231.05.2022
Cartell Festival Estiu

El Festival d'Estiu escombra cap a casa. La música amb segell alellenc tindrà un pes important en aquesta  17a edició que se celebra del 2 al 17 de juliol. A més de la veterana Coral Joia d'Alella -convidada habitual del festival- enguany actuarà per primera vegada a l'idíl·lic escenari dels Jardins del Cal Marquès el reconegut baríton alellenc Joan J. Ramos, que oferirà un recorregut per melodies de diferents estils musicals que han marcat els seus trenta anys de carrera. Abans del concert, hi haurà servei de food truck a partir de les 19.30h. 

La Coral Joia d'Alella presenta a l'Espai d'Arts Escèniques l’òpera Orfeo i Eurídice, un treball realitzat amb el grup de cambra Fémina i la coral Nova Ègara de Terrassa. El projecte vol reinvidicar el paper de la dona a escena. 

Si la situació sanitària ho permet, el festival recupera els aforaments habituals i el públic podrà gaudir dels espectacles sense mascareta. També es recuperen les actuacions gratuïtes al Parc de Can Sors, amb uns convidats excepcionals i molt vinculats també al festival: The Gospel Viu Choir, en gira de celebració dels seus 20 anys dalt dels escenaris. També tornen les actuacions als cellers Bouquet d'Alella i Alta Alella. 

Entrades a la venda l'1 de juny
Les entrades del festival es posen a la venda a partir de l'1 de juny a l'Oficina de Turisme i el 4 de juny per Internet des del portal alella.cat/festivalestiu.

 El programa 

Dissabte 2 de juliol, 22 h al Parc de Can Sors

The Gospel Viu. Non Stop Gospel 20 

Diumenge 3 de juliol, 20 h, a l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella

Coral Joia d'Alella. Orfeo i Eurídice 

Divendres 8 de juliol, 22 h, als Jardins de Cal Marquès

Joan J. Ramos. Vetllada musical de prop

Dissabte 9 de juliol
, 22 h, al celler Bouquet d'Alella

Joan Vázquez. A feeling good

Diumenge 17 de juliol
, de 12 a 16 h, al celler Alta Alella 

Delafe DJ + Sidonie. Sessions de vi

Més informació i venda d'entrades  a www.alella.cat/festivalestiu 

Programa Festival d'Estiu

Programa Festival d'Estiu

Fitxer: Triptic_FE_2022.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 6.18 MB