Publicat el 25 de març de 202225.03.2022
logo-Can-Lleonart-Icones-quadrat

Can Lleonart s'omple de colors i sensacions per a la celebrar amb els usuaris i usuàries l'arribada de la primavera. El centre cultural ja té tot a punt per iniciar la nova temporada que inclou més d'una cinquatena de cursos i tallers, quatre sortides, tres tertúlies i la recuperació de la festa de fi de curs, amb el sopar de germanor al pati, que es farà el 16 de juny.

Les inscripcions als cursos i tallers es fan el 29 i 30 de març per l'antic alumnat i veïnat d'Alella i a partir del 31 s'obren per a tothom. 

A més dels cursos i tallers, la programació de primavera de Can Lleonart arriba farcida de novetats. D'entre elles destaquen el curs de xarxes socials (Laura González), els cursos de fotografia (Fèlix Lorenzo) i els tallers florals (Bloom Bloom Barcelona, amb seu a Alella).

Pel que fa a les tertúlies, el programa del trimestre començarà amb una conversa sobre la "cultura gastronòmica: Què passa al voltant de la taula?” amb Jordi Tresserras (expert en turisme gastronòmic), Maria Salvans (cuinera de El Niu, Alella) i la Núria Orra (cap de sala als Tresmacarrons,  El Masnou);  i seguirà amb la tertúlia “Els cantants castrats, esplendor i decadència” amb  Joan Vives i "la revisió de la trajectòria televisiva" de Mari Pau Huguet, en el marc de les Jornades de la Gent Gran. 

El programa de primavera també proposa gaudir del bon temps i descobrir nous paisatges amb quatre sortides: a les Gavarres (20 d'abril), l'Eixample de Barcelona (4 de maig), Rupit (18 de maig) i Sant Llorenç de Morunys (18 de maig)

Més informació i inscripcions a www.alella.cat/canlleonart.