Publicat el 8 de març de 202208.03.2022
Festa de Santa Madrona

Alella celebrarà el 15 de març la festivitat de Santa Madrona amb una festa en honor a la seva patrona, que tindrà com a protagonista la geganta Madrona. La iniciativa, impulsada per la Regidoria de Festes, pretén reforçar la identitat de poble i el sentiment de pertinença, posant en valor la patrona d'Alella. La festa dóna continuïtat a la celebració d'aquesta festivitat iniciada l'any 2017 amb l'estrena de toc de campanes per Santa Madrona, creat especialment per a ella pel campaner Pere Xarrié. 

La festa comptarà amb la presència de la geganta Madrona i l'acompanyament de les noies timbaleres que pertanyen a l'entitat Diables del Vi d'Alella. 

La celebració començarà a les 17h a la Plaça de l'Ajuntament amb activitats  per a infants i adolescents: tallers de titelles i pintures. A les 18h s'espera l'arribada de la geganta, acompanyada de les timbaleres dels Diables del Vi d'Alella.

La festa acabarà amb l'espectacle familiar de circ de carrer Tri-circ, a càrrec de Cirquet Confetti, i el toc de campanes en honor a Santa Madrona. 

Més informació a www.alella.cat/festamadrona.