DISSABTE
12
JUNY
2021
10:00 h
Lloc Centre Cultural de Can Lleonart
Durada De 10 a 16.30h
Organitza Alella Poble Cuidador
Tipus d'acte Cursos
taller per un bon morir

En la nostra societat ens preparem amb consciència per viure l'embaràs i el part, però vivim d'esquenes a la mort, un fet tan natural com el neixement, i tan impredictible com inevitable.

El ‘Taller en 4 actes per un bon morir‘ és una invitació a explorar la nostra pròpia finitud, i a preparar-nos per viure de forma plena, conscient i serena la nostra pròpia mort. El taller és també una gran oportunitat per descobrir allò que la mort ens pot ensenyar sobre com volem viure la nostra vida. 

–Taller facilitat per: Marga Socias, Laia Ribas i Àlex Prats

–A on? Centre Cultural de Can Lleonart, Plaça Germans Lleonart, 1 (08328 Alella)

–Horari: de 10:00 a 16:30

–Places: màxim 12 persones

–Preu: el taller té un preu de 30€ per persones sòcies de l'Associació Alella, poble cuidador, i de 60€ per les persones no sòcies. Si vols saber com fer-te soci/a, pots contactar amb alella@poblesquecuiden.org. El preu inclou el dinar i refrigeris en les pauses. Un cop us inscriviu, us indicarem com realitzar el pagament.

Des d'Alella, poble cuidador, volem que la nostra activitat sigui sostenible. Al mateix temps, estem compromeses amb l'equitat i la inclusivitat. Si vols participar en el taller però ara no pots assumir-ne el cost, indica-ho en el full d'inscripció i trobarem una alternativa, incloent la possibilitat de que hi puguis participar de forma gratuïta.

–Protocol Covid-19: es seguiran en tot moment les degudes indicacions de seguretat que les autoritats estableixin en el moment del taller. Una restricció de les normes podria comportar un canvi de data.

–Informació addicional: es recomana vestir roba còmoda. No està prevista la realització de cap activitat física. El taller es realitza des del respecte absolut a totes les persones participants. El taller no es fa des de cap confessió religiosa, i està obert a persones de totes les creences.

Més informació i inscripcions en aquest enllaç