L'Ajuntament cancel·la la Festa de la Verema
Banner Verema

Les mesures adoptades per les autoritats sanitàries els últims dies amb l'objectiu de minimitzar el risc de transmissió de la Covid-19 han portat l'Ajuntament a cancel·lar l'edició d'enguany de la Festa de la Verema, que s'havia de celebrar del 4 al 6 de setembre al nostre municipi. La decisió es fa pública mitjançant aquest comunicat:

"En l’estat actual de la pandèmia i arran de les mesures anunciades pel Govern de la Generalitat, i tenint en compte la prohibició de fer reunions socials de més de 10 persones tant en l’àmbit privat com en el públic, l’Ajuntament ha pres la decisió de cancel·lar la 46a Festa de la Verema d’Alella, prioritzant en tot moment la salut i el benestar de la ciutadania. Aquesta festa, que forma part del segell d’identitat d’Alella, convida per si mateixa a ser compartida amb familiars, amistats, veïnat, i a acollir any rere any visitants d’arreu. D’aquí ve aquesta decisió presa amb responsabilitat. Dins de la llarga història de la Festa de la Verema per primera vegada no es podrà fer per causa de les circumstàncies excepcionals que estem vivint. 

És la festa del vi de la DO Alella, la festa on cellers, vinyaters, restauració, bars, comerços, així com entitats i associacions del poble, firaires, artistes, etc. hi tenen molt a dir. A tots i a totes vagi per endavant l’agraïment de l’Ajuntament per ser-hi sempre i per ser-hi també en aquest any tan convuls. Gràcies també a totes les persones que han esmerçat esforços per poder oferir una festa adaptada a aquest nou temps reformulant-ne totes les activitats. Malauradament no ha estat possible anar més endavant.

Ensems d’aquest comunicat, l’Ajuntament està en contacte directe amb cellers, restaurants i bars, amb les entitats i associacions alellenques i amb tothom que té implicació en la Festa de la Verema per tal de compartir aquesta decisió, i a la vegada també per fer-los palès que se seguirà treballant conjuntament en les properes edicions. Així mateix desitja als cellers i vinyaters que tinguin una bona verema i que ben aviat tothom pugui tastar els vins que en surtin".

Publicat el 27 d'agost de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Plaça de l'Ajuntament, 1, 08328 Alella
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28
alella.ajuntament@alella.cat
NIF. P0800300F
Logo SICTED
Turisme Catalunya
Logo DIBA
Costa Barcelona Maresme
Logo Consell Regulador DO Alella
Enoturisme Alella
Pujar al principi de la pàgina