Publicat el 27 de setembre de 201927.09.2019
Som Joventut

Can Lleonart acull aquest dissabte, 28 de setembre, la trobada dels regidors/es i consellers/es comarcals de la demarcació de Barcelona, organitzada per la Direcció General de la Generalitat.  La trobada "Som Joventut" estarà presidida per la secretària d'Infància, Adolescència i Joventut, Georgina Oliva, i s'espera la participació de una vuitantena de càrrecs electes de la demarcació, entre ells la regidora d'Adolescència i Joventut de l'Ajuntament d'Alella, Mercè Vizern.

L'objectiu de la jornada és donar a conèixer els reptes de les polítiques locals de joventut, com són la d'augmentar els recursos, incrementar la coordinació entre els agents, legitimar-se i esdevenir una prioritat pel conjunt de les institucions o millorar la visualització de la seva utilitat social. 

La secretària d'Infància, Adolescència i Joventut, Georgina Oliva, obrirà la trobada a les 10.15 hores al Centre Cultural de Can Lleonart d'Alella i compartirà els nous reptes de les polítiques de joventut del Govern, com són el suport tècnic i econòmic al món local o el nou Pla Nacional de Joventut 2021-2030. Ho farà acompanyat de l'alcalde d'Alella, Marc Almendro.

Prèviament, atendrà als mitjans de comunicació assistents a l'acte. 

FONT: Generalitat de Catalunya