La imatge gràfica de la 49a Festa de la Verema
Cartell 49a Festa Verema
  • Acta finalistes 24 de febrer de 2023
  • El 7 de juliol s'ha desplegat a l’Empedrat del Marxant el mural amb la imatge gràfica de la 49a Festa de la Verema. És una de les imatges més esperades de l'any pels alellencs i alellenques. El treball és obra de l’estudi Templao que va ser un dels tres finalistes en el concurs convocat per l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Associació d’Art i Dissenyadors Gràfics (ADG-FAD), en el qual van participar una trentena de professionals. La imatge és un rellotge de sol que juga a la idea del pas del temps, fent referència a la importància del sol i del temps a les diferents etapes d'una collita.

L'Ajuntament ha tornat a convocar, a través de l'Associació d'Art i Dissenyadors Gràfics (ADG-FAD), el concurs de la imatge gràfica de la 49a Festa de la Verema que se celebra el segon cap de setmana de setembre. Cada any s'espera amb entusiasme la nova imatge gràfica de la festa i per aquesta raó l'Ajuntament d'Alella vetlla per fomentar la plasticitat i la professionalitat del seu disseny.

En altres ocasions els encarregats d'aquesta gràfica han estat estudis com Grande Estudio, Crowd.Digital, Pràctica, JuárezCasanova, Pilar Górriz, Bisgràfic, Atipus, Mucho, La Japonesa, David Torrents, El senyor caragol, Ignasi Portales i Insòlit. El concurs és obert a estudis o professional del disseny gràfic que efectuï la conceptualització i disseny de la imatge de la Festa de la Verema 2023 (cartell i adaptacions per a Internet, llibret, banderola, pancarta). Els equips interessats han de presentar els seus portfolis abans del 23 de febrer de 2023 a les 18h per correu electrònic a: adg@adg-fad.org.

Un jurat acreditat, format per 3 persones de l'Ajuntament d'Alella i 3 professionals externs del món del disseny gràfic, serà l'encarregat de seleccionar 3 portfolis entre els presentats perquè treballin en una proposta gràfica a presentar davant el jurat.

La proposta guanyadora serà l'adjudicatària de l'encàrrec.

Consulteu les bases en aquest ENLLAÇ

Especificacions i dubtes:
93 256 67 50
adg@adg-fad.org


CARTELLS D'EDICIONS ANTERIORS

Caption
Ignasi Portales
Ignasi Portales
Ignasi Portales
Ignasi Portales
Ignasi Portales
Ignasi Portales
Insòlit
Insòlit
Insòlit
Insòlit
Ignasi Portales
Ignasi Portales
El Senyor Cargol
El Senyor Cargol
La Japonesa
La Japonesa
David Torrents
David Torrents
Mucho
Mucho
Atipus
Atipus
Bisgràfic
Bisgràfic
Pilar Górriz
Pilar Górriz
JuarezCasanova
JuarezCasanova
Práctica
Práctica
Cartell Festa Verema
Crowd

Cartell 48a Festa Verema
Grande
 
Versió per imprimir
Plaça de l'Ajuntament, 1, 08328 Alella
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28
alella.ajuntament@alella.cat
NIF. P0800300F
Logo Alella talent i vinyes
Biosphere
Enoturisme Alella
Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme
Turisme Catalunya
Logo DIBA
logo consell regulador DO Alella
PSL
Pujar al principi de la pàgina