Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella TwitterFacebookInstagram
Recull informatiu publicat a alella.cat
 
El Full Setmanal núm. 267
El Full Setmanal
NOTíCIES
Llista de preinscripcions provisionals a la llar d'infants Els Pinyons

Ja es pot consultar la llista de preinscripcions a la llar d'infants municipal Els Pinyons de cara al proper curs 2020/21. A partir de dimecres dia 3, si algú detecta un error, té de termini fins al 9 de juny per presentar una reclamació via correu a elspinyons@suara.coop.

 
Obert el termini per presentar les sol•licituds d´ajuts agroambientals a les persones físiques
Les persones que no estan obligades a relacionar-se electrònicament amb l'Administració podran presentar les seves sol·licituds per rebre els ajuts agroambientals al desenvolupament turístic del món rural a Alella del 2 al 22 de juny, ambdós inclosos.
 
Tornen els Musicals d'estiu - Alella viu la música

Aquest juliol tornen els Musicals d'Estiu - Alella viu la música. L'Escola Fabra acollirà dos projectes, un per a cada quinzena, en què infants i joves de 8 a 16 anys podran treballar en la coreografia, cant i confecció del vestuari i els decorats de dos musicals. Del 3 al 12 de juny fins a les 20 hores es recolliran preinscripcions complimentant aquest formulari.

 
Nova senyalística especial a l'espai públic per la Covid-19
Per facilitar la presència de la ciutadania al carrer en el procés de desconfinament, la Regidoria de Serveis Territorials ha decidit tancar al trànsit rodat la plaça de l'Ajuntament de 10 a 00 hores. També es pintarà a terra una imatge que recordarà l'obligatorietat de mantenir la distància de seguretat de dos metres entre persones o de portar mascareta de protecció.
 
Memòria col·lectiva de la Covid-19
Des de l'Ajuntament es posza en marxa una campanya de crida a la ciutadania per recollir material documental que ajudi a construir la memòria col·lectiva de la crisi sanitària de la Covid-19. El Consistori se suma a la iniciativa impulsada des del Departament de Cultura de la Generalitat i l'Associació d'Arxivers de Catalunya #ArxivemlaCOVID19.
 
Cursos de formació 'on line' d'APPCC en alimentació i de vetllador escolar

El Servei Local d'Ocupació posa a disposició de la ciutadania, prioritàriament en situació d'atur o afectada per un ERTO, cursos de formació on line gratuïts al llarg del mes de juny. Del 10 al 12 de juny s'impartirà el d'Anàlisi de punts crítics en alimentació APPCC, i a partir del 15 de juny, el de vetllador escolar.

 
Medi ambient anuncia la reposició dels contenidors de recollida de roba i denuncia l'abandonament il·legal de voluminosos
El servei de recollida de roba es recupera en aquesta fase del desconfinament. Es reposaran els contenidors retirats el 27 de març. D'altra banda, s'ha detectat un increment d'abocaments incontrolats. Abandonar voluminosos i residus fora dels contenidors o a la via pública està prohibit.
 
Cancel·lades les edicions d'aquest any del Festival d'Estiu i de Músics en Residència
Davant la impossibilitat de garantir la seguretat sanitària en el transcurs de la seva celebració, la Regidoria de Cultura ha decidit cancel·lar les edicions d'aquest any del Festival d'Estiu i de Músics en Residència que s'havien de dur a terme el mes de juliol.

Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28
ajuntament@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades