Ajuntament d#39;Alella
Portada|Ocupació|Intel·ligència artificial en el món laboral a les 9es Jornades d´Ocupació
 
INSCRIPCIONS EN AQUEST FORMULARI
Jornades Ocupació 2023

Les 9es Jornades d'Ocupació d'Alella, el Masnou i Teià se celebraran el 25, 26 i 27 d'octubre i estaran dedicades a un tema de molta actualitat, que comportarà molts canvis en el món laboral: la intel·ligència artificial. Amb el títol "Intel·ligència artificial: nous desafiaments laborals" el programa inclou tres activitats, una a cada municipi, que ajudaran a les persones assistents a entendre, des del punt de vista teòric i pràctic, com pot afectar la intel·ligència artificial a l'hora de trobar feina i quines possibilitats obre aquesta nova realitat.

Durant els tres dies que duren les Jornades es donarà una visió general de l'impacte de la intel·ligència artificial (IA) en el món del treball, així com eines irecursos específics per a la recerca de feina i per a la millora de la productivitat en les tasques diàries. També s'abordarà l’ús d'aquesta eina en el reclutament i la gestió dels recursos humans.

Les jornades arrencaran el 25 d'octubre a Teià amb una ponència sobre professions emergents, contextualització i adaptació a la nova realitat. L'endemà, el 26 d'octubre, les activitats es traslladen al Masnou, on es farà una sessió pràctica amb ordinadors relacionada amb la intel·ligència artificial, per donar a conèixer algunes de les possibles aplicacions.

El programa es tanca el 27 d'octubre a Alella amb una ponència sobre empreses i intel·ligència artificial en la qual es parlarà de l'adaptació al context canviant, els avenços que representa, l'obsolescència d'alguns llocs de feina i el naixement de noves professions i el creixement d'altres que ja existeixen. Les jornades són obertes a tothom. 

Les Places limitades. 

 PROGRAMA D'ACTIVITATS 
Dimecres 25 d'octubre. Can Llaurador. Teià

De 9.15 a 9.30 h
Inauguració de les IX Jornades d'Ocupació.

De 9.30 a 11.00 h
Conferència inaugural “Descobrir la intel·ligència artificial: mites i realitats”. A càrrec d'Emma de Llanos, directora de Programes de Recursos Humans a EADA Business School.

Estem en un moment en què l'ombra de l'IA plana en moltes de les converses que tenim en molts àmbits de la nostra vida. Són tants els anuncis sobre el seu impacte en els llocs de treball que ens genera por i desconfiança, i també curiositat. L'objectiu d'aquesta ponència és aclarir què és i com establir relacions amb l'IA, més enllà dels mites compartits.

S'oferirà un piscolabis a les persones assistents.

Inscripcions AQUÍ


Dijous 26 d'octubre. Edifici Centre. El Masnou

De 9.30 a 11.00 h
Taller: “Com optimitzar el procés de recerca de feina amb la intel·ligència artificial”. A càrrec de Carles Ribot, director creatiu, dissenyador i productor digital. Especialitzat en tecnologies immersives, concretament en la realitat virtual, augmentada i mixta. Fa servir l'IA no només com a eina de treball en els seus projectes digitals, sinó també en el seu dia a dia com a pare de família i veí del Masnou.

En aquest primer taller aprendrem a crear currículums i cartes de presentació personalitzades mitjançant Google Bard i/o ChatGPT. Explicarem com ens pot ajudar a entrenar-nos per a les entrevistes, practicant respostes a les preguntes més comunes. I, fins i tot, analitzarem dades del sector del mercat laboral en què ens interessi presentar-nos.

D'11.00 a 11.30 h - Pausa cafè
S'oferirà un piscolabis a les persones assistents.

D'11.30 a 13.00 h
Taller: “Com la intel·ligència artificial ens pot ajudar a ser més productius en la nostra feina diària”. A càrrec de Carles Ribot.

Molts de nosaltres la fem servir ja diàriament (Siri, Alexa...), però potser no se'ns acudeix fer-la servir per evitar pensar en tasques repetitives i així tenir més temps per a nosaltres. Tasques com planejar menús personalitzats setmanals que tinguin en compte sempre les fruites i verdures de temporada; crear rutines esportives per mantenir-nos en forma; ajudar-nos a buscar els vols més econòmics per a les nostres futures vacances, i d'altres més relacionades amb les nostres tasques laborals... En aquest segon taller aprendrem aquests i altres exemples.

Inscripcions AQUÍ

Divendres 27 d'octubre. Can Lleonart. Alella

De 9.30 a 11.30 h
Conferència. “Intel·ligència artificial i el seu impacte en el món laboral: oportunitats, reptes i solucions”. A càrrec de Juanita Acevedo, coach experta en marca personal amb valors i mentora en transformació digital.

La ponència parteix dels fonaments generals de la intel·ligència artificial com a factor imminent de KANVYO en la societat. Se centrarà en la relació entre l'IA i les empreses que són pioneres en el seu ús, així com les que tenen la intenció d'implementar sistemes d'IA en el futur. Abordarem els avantatges i les conseqüències de l'aplicació de l'IA en el mercat laboral, amb un enfocament especial en com les persones poden començar a enfrontar des d'ara mateix aquests reptes.

S'oferirà un piscolabis a les persones assistents.

Inscripcions AQUÍ

Organitza: Ajuntaments d'Alella, El Masnou i Teià

 

EDICIONS ANTERIORS 

8a edició de les Jornades d'Ocupació d'Alella, El Masnou i Teià. Del 26 al 28 d'octubre de 2022

7a edició de les Jornades d'Ocupació d'Alella, El Masnou i Teià. Del 3 al 5 de novembre de 2021

6a edició de les Jornades d'Ocupació d'Alella, El Masnou i Teià. Del 14 al 17 de desembre de 2020

5a edició de les Jornades d'Ocupació d'Alella, El Masnou i Teià. Del 6 al 9 de novembre de 2019

4a edició de les Jornades d'Ocupació d'Alella, El Masnou i Teià. Del 7 al 9 de novembre de 2018 

3a edició de les Jornades d'Ocupació d'Alella, El Masnou i Teià  Del 29 de  novembre a l'1 de desembre de 2017

2a edició de les Jornades d'Ocupació d'Alella, El Masnou i Teià  Del 30 de novembre al 2 de desembre de 2016

1a edició de les Jornades d'Ocupació d'Alella, El Masnou i Teià Del 16 al 18 de març de 2016