Publicat el 16 de gener de 202316.01.2023
Cartell exposició

Can Manyé acull del 20 de gener al 5 de març l'exposició itinerant “L'altre ubic, migracions del cos fragmentat”. Aquesta exposició, comissariada per Mercè Alsina, explora alguns aspectes de l'extimitat, és a dir, el fenomen que encavalca les dimensions íntima i pública. En el món global, una era de la informació en la qual el flux comunicacional és central, vivim cada vegada més pendents de les xarxes, però la hiperconnectivitat, paradoxalment, provoca un efecte d'isolament que ens fa remetre al propi jo, tant en el pla psíquic com en el físic.

El cos esdevé llavors un territori de recerca en el qual reconeixem els altres que ens habiten i emergeix el desig de mostrar-nos com aquest altre ubic, alimentat per les possibilitats infinites que ofereixen les xarxes.

Els artistes Teemu Mäki, Mengwen Cao, Isa Fontbona, Francesca Steele, Itziar Okariz i Ricado Muñoz plantegen qüestions sobre la identitat, ja sigui l'aspecte físic, l'orientació sexual, el gènere o les actituds socials així com els dubtes existencials als quals ens enfrontem en l'exercici diari de pensar-nos, per portar l'imaginari al pla real en accions subversives que desafien els atributs que ens defineixen socialment.

Aquesta exposició ha estat produïda pel Festival Panoràmic Granollers 2020 i promoguda per Roca Umbert Fàbrica de les Arts i l'Ajuntament de Granollers. Forma part del programa d'exposicions itinerants del Departament de Cultura de la Generalitat.

Artistes: 

Itziar Okariz
Mengwen Cao
Teemu Mäki
Francesca Steele
Isa Fontbona
Ricardo Muñoz Izquierdo
Nataly Prada Elejalde

Inauguració: divendres 20 de gener a les 19 h. 

Horari de visites: dimecres, dijous i divendres, de 17 a 20 h; dissabtes i diumenges, d'11 a 14 h. 

Més informació:

Dossier

Dossier

Fitxer: Panoramic_LaltreUbic_Alella.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 25
Mida: 1.21 MB