Informaciķ útil Verema 2019

Venda de tiquets de la Mostra del Vi DO Alella i Gastronomia

Del 27 d'agost al 8 de setembre
A l'Oficina de Turisme d'Alella
Horari de dilluns a dijous i diumenge, de 10 a 14.30h i de 15.30 a 17.30h
Divendres i dissabte de 10 a 14.30h i de 15.30 a 17.30h
Del 6 al 8 de setembre de 10 a 14.30h i de 17 a 21h

A l'estand de la Plaįa de l'Ajuntament
Dies 6, 7 i 8 de setembre, de 18.30 a 23h

Preu tiquet únic: 2€

– Menjar: 2 tiquets
– Postres: 1 tiquet
– Vi: 1 tiquet
– Vi prčmium: 2 tiquets
– Copa de vidre + bossa porta copa: 1 tiquet
– Ampolla de vi o escumķs: 6 tiquets
– Cafč gratuīt


Inscripcions a les activitats

Del 27 d'agost al 13 de setembre
A l'Oficina de Turisme d'Alella
Horari de dilluns a dijous i diumenge, de 10 a 14.30h i de 15.30 a 17.30h
Divendres i dissabte de 10 a 14.30h i de 15.30 a 17.30h
Del 6 al 8 de setembre de 10 a 14.30h i de 17 a 21h
Horari extraordinari
Del 6 al 8 de setembre de 10 a 14.30h i de 17 a 21h

Per Internet a aquí

Preus:

– Visita cellers i Centre Enoturístic i Arqueolōgic de Vallmora: 10 euros (menors de 8 anys gratuīt, perō amb inscripciķ prčvia)
– Caminades guiades: 10 euros (menors de 8 anys gratuīt, perō amb inscripciķ prčvia)
– Presentaciķ de vins: 15 euros
– Tast Jove de vins: 6 euros
– Tast amb personalitat: 15 euros cada sessiķ (35 euros el pack de les 3 sessions)
– Verema nocturn: 15 euros

Plānol de serveis i adreces d'interčs

Serveis i plānol


Mesures de seguretat i afectacions viāries amb motiu de la celebraciķ de la Festa de la Verema

AFECTACIONS VIĀRIES

 • Des del 2 de setembre a les 6h i fins al 10 de setembre a les 8h NO es podrā estacionar a l'aparcament de l'Hort de la Rectoria amb motiu del muntatge dels estands i la celebraciķ de la Mostra gastronōmica.
 • Del 5 de setembre a les 14h i fins a l'10 de setembre a les 24 hores NO es podrā estacionar a la Rambla d'Āngel Guimerā, des de Ferran Fabra i fins a l'Empedrat del Marxant, per garantir la seguretat del vianants durant la celebraciķ de la Fira de la Festa de la Verema
 • El 6 de setembre a partir de les 19h i fins al final del CORREFOC NO es podrā estacionar als carrers del recorregut: Inici al giratori de Can Sans, Quatre Torres, Serra i Güell, Santa Eulālia, Balmes, Dom Bosco, Riera Coma Fosca i final a la plaįa d’Antoni Pujadas. També es tallarā la circulaciķ de Creu de Pedra i de la Riera Principal durant la realitzaciķ del castell de focs artificials.
 • Del 6 de setembre a les 6h fins al 9 de setembre a les 24h NO es podrā estacionar a l'aparcament de Can Lleonart que estarā reservat a expositors i personal de l'organitzaciķ amb distintiu d'autoritzaciķ.
 • Del 5 de setembre a les 8h fins al final de l'activitat infantil NO es podrā estacionar al parc Gaudí. 
 • El 7 de setembre a partir de les 18h i fins al final del CORREFOC INFANTIL NO es podrā estacionar als carrers del recorregut: Inici a Can Gaza, Les Heures, Torrent Vallbona, Empedrat del Marxant, Rector Desplā, Santa Eulālia, Serra i Güell, Quatre Torres i giratori de Can Sans. 
 • El 6 i 7 de setembre a partir de les 22h la Riera Principal i fins al final dels concerts es tallarā al trānsit en els dos sentits de circulaciķ des de Charles Rivel fins al giratori de Can Lleonart per garantir la seguretat dels vianant durant la realitzaciķ del castell de focs artificials i els concerts de l'Orquestra Pensylvania, l'Orquestra Europa i el DJ Tropical Riots. 
 • El 8 de setembre de 8 a 9 hores amb motiu de la DESPERTADA AMB ELS TRABUCAIRES DEL VI D’ALELLA hi haurā restriccions puntuals de trānsit en alguns punts del recorregut: Sortida Pārquing Alella Vinícola, Heures, Torrent Vallbona, Santa Eulālia, Eduard Serra i Güell, Quatre Torres, Riera Coma Fosca, Ribas, Passeig Germans Aymar i Puig, Riera Coma Fosca, Plaįa Germans, Lleonart, Āngel Guimerā i arribada a la Plaįa de l’Ajuntament
 • El 8 de setembre a partir de les 12h amb motiu de la celebraciķ de la CERCAVILA DE LA COLLA DE GEGANTS, CAPGROSSOS, GRALLERS i TIMBALERS D'ALELLA hi haurā restriccions puntuals de trānsit en alguns punts del recorregut:  Sant Josep de Calassanį, Les Heures, Torrent Vallbona, Santa Eulālia, Balmes, Plaįa de l’Església, Rector Desplā, Plaįa de l’Ajuntament, Empedrat del Marxant, Rambla d’Āngel Guimerā (per la calįada), Plaįa dels  Germans Lleonart, Riera Principal i final a la Plaįa d’Antoni Pujadas

ZONES D'APARCAMENT RECOMANADES

 • Aparcaments de Can Calderķ. Accés des de la carretera BP-5002 i carrer de Miquel de Calderķ.
 • Aparcament dels antics "Plumeros", a la Riera Fosca i els carrers de les Quatre Torres i d'Eduard Serra i Güell.
 • Tram de sorra de la Riera Principal
 • Zona del Bosquet
 • Carrer de Les Heures i Torrent Vallbona
 • Aparcament del carrer de Santa Eulālia (amb regulaciķ horāria)


MESURES DE SEGURETAT

ALS CORREFOCS

El 6 de setembre de 2019 se celebrarā el CORREFOC dels Diables del Vi d'Alella pels carrers d’aquesta poblaciķ. Aquest sortirā, a les 23:00 hores finalitzant aproximadament a les 24:00 hores,  amb el següent recorregut:  Inici al giratori de Can Sans, Quatre Torres, Serra i Güell, Santa Eulālia, Balmes, Dom Bosco, Riera Coma Fosca i final a la plaįa d’Antoni Pujadas

El 7 de setembre de 2019  se celebrarā un CORREFOC  INFANTIL amb la colla infantil dels Diables del Vi d'Alella pels carrers d’aquesta poblaciķ. Aquest sortirā, a les 22:00 hores finalitzant aproximadament a les 23 hores,  amb el següent recorregut:   Inici a Can Gaza, Les Heures, Torrent Vallbona, Empedrat del Marxant, Rector Desplā, Santa Eulālia, Serra i Güell, Quatre Torres i giratori de Can Sans. 

El Decret de la Generalitat de Catalunya, 252/1999, de 31 d’agost, regula les actuacions dels grups de foc en les celebracions populars i tradicionals, així com el pla d’autoprotecciķ de l’ajuntament d’Alella, aprovat i homologat per la Direcciķ General de Protecciķ Civil de Catalunya.


MESURES DE SEGURETAT A PRENDRE EN ELS LLOCS ON ES FAN ACTUACIONS DE GRUPS DE FOC O CORREFOCS, PER PART DELS VEĪNS I COMERCIANTS.

• Mantingueu les portes i finestres tancades, les persianes abaixades, vitrines i aparadors del comerįos i vidres protegits, i els tendals recollits.

• No tingueu roba estesa o altres elements fora, com banderes o similars, per on transcorri el correfoc.

• No colˇloqueu cap element que pugui obstaculitzar el desenvolupament de l’actuaciķ o el pas fluid de la gent (torretes, taules, cadires, etc).

• No llenceu aigua fins que hagi finalitzat l’actuaciķ.

• No encengueu foc ni fumeu a prop de les bosses o contenidors de material pirotčcnic.

• No envaīu l’espai on el grup de foc faci la seva actuaciķ i ni agafeu ni en destorbeu els components.

• No estacioneu cap vehicle a la zona on transcorri el correfoc, a partir de les 19:00 hores del mateix dia, respectant la senyalitzaciķ provisional col•locada per aquest esdeveniment. En cas d’incompliment, els vehicles seran retirats per la grua.

En cas de no complir amb aquestes mesures, l’Ajuntament d’Alella i les entitats que hi participen no es faran responsables dels possibles danys que es puguin produir a establiments, vehicles o terceres persones. Per qualsevol aclariment, consulta o incidčncia, poseu-vos en contacte amb la Policia Local (tel. 93 555 24 12).


A LES SORTIDES I ACTUACIONS DELS TRABUCAIRES

El 8  de setembre se celebrarā la DESPERTADA AMB ELS TRABUCAIRES DEL VI D'ALELLA  acompanyats dels Trabucaires Bandolers de Terrassa.  

L'hora d'inici de la sortirā a les 8h aproximadament i tindrā el següent recorregut: Sortida Pārquing Alella Vinícola, Heures, Torrent Vallbona, Santa Eulālia, Eduard Serra i Güell, Quatre Torres, Riera Coma Fosca, Ribas, Passeig Germans Aymar i Puig, Riera Coma Fosca, Plaįa Germans, Lleonart, Āngel Guimerā i arribada a la Plaįa de l’Ajuntament

L’organitzaciķ adverteix a les persones amb problemes d’oīda o amb  sensibilitat auditiva, en especial la gent gran i els infants, que adoptin mesures de precauciķ en els actes en els quals participin els trabucaires.

• Es recomana als assistents dur protecciķ auditiva.

• No s’ha d’encendre res ni fumar prop de les bosses que contenen pķlvora.

• No s’ha d’envair l’espai on el grup de foc fa l’actuaciķ, ni agafar ni destorbar cap dels membres.

• En finestres i balcons, no s’ha de colˇlocar el cos sobre la vertical de les armes d’avantcārrega.


A LA BOTIFARRADA POPULAR

El 8 de setembre a les 9h se celebra la botifarrada popular a la Plaįa de l'Ajuntament. Cal seguir les següents recomanacions.

• Respecteu el recorregut d'accés a les graelles delimitat amb tanques.

• Vigileu amb les brases i amb el menjar.

• Els menors d'edat no poden apropar-se a les graelles, ni entrar dins de la zona delimitada per les tanques si no és amb acompanyament d'una persona adulta.

• Teniu cura del material (graelles, taules i cadires) i recolliu el vostre espai un cop finalitzada l'activitat.


ALTRES RECOMANACIONS GENERALS

L'Ajuntament us anima a gaudir intensament de la Festa de la Verema i a participar a totes les activitats programades, mantenint el respecte per les normes de convivčncia i tenint cura de l'espai públic.

• Cal tenir en compte i fer cas de les indicacions de les autoritats i membres de l'organitzaciķ, ja siguin escrites o verbals.

• En cas de pluja o risc de pluja, us recomanen que consulteu els avisos de l'Ajuntament a través de la pāgina web, facebook i twitter, per assegurar-vos que l'activitat no s'ha anul•lat o s'ha traslladat a un altre espai.

• Feu cas de les senyals de trānsit.

• Recordeu que NO es pot pujar als escenaris ni a les estructures instal•lades per a les actuacions, ni manipular el material elčctric i altres instal•lacions.

• Respecteu les restriccions viāries i les reserves d'aparcament per a vehicles autoritzats.

• No es permet l'accés de gossos als espais de la Mostra gastronōmica (Hort de la Rectoria i Plaįa de l'Ajuntament) excepte que siguin gossos pigall.

Per a qualsevol aclariment, podeu adreįar-vos a la Policia local, C/. Mariā Estrada, 8 i al tel. 93 555 24 12.

Grācies per la vostra colˇlaboraciķ.programa 45a Festa de la Verema

programa 45a Festa de la Verema

Fitxer: 45aFestaVeremaAlella_web.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 22
Mida: 2,34 MB

45a Festa Verema 145a Festa Verema 245a Festa Verema 345a Festa Verema 4
 
Versiķ per imprimir
Plaįa de l'Ajuntament, 1, 08328 Alella
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28
alella.ajuntament@alella.cat
NIF. P0800300F
Logo SICTED
Turisme Catalunya
Logo DIBA
Costa Barcelona Maresme
Logo Consell Regulador DO Alella
Enoturisme Alella
Pujar al principi de la pāgina